Dav demonštrantov v Londýne vnikol do televízie Chanel 4
23 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Dav protestujúci proti obmedzeniam proti ochoreniu Covid vnikol do budovy britskej mediálnej spoločnosti ITN. Informuje sptravodajská stanica RT.


Demonštranti proti obmedzeniam v boji proti ochoreniu Covid zaútočili počas protestu na kanceláriu spoločnosti ITN Productions. Ide o priamy útok na britské médiá, konkrétne proti spoločnosti zodpovednej za spravodajské stanice ITV, Channel 4 a Channel 5.

V pondelok vtrhli do ústredia spoločnosti ITN Productions na Gray's Inn Road v Londýne desiatky Britov, ktorí sú dlhodobo nespokojní s úlohou médií počas pandémie Covid-19.

Metská polícia potvrdila, že reagovala na konkrétnu demonštráciu a že príslušníci bezpečnostnej služby pomáhali pri odstraňovaní osôb, ktoré sa nezákonne dostali do budovy.

Demonštrantov možno vidieť bojujúcich s policajtmi vo vstuponej hale budovy, ale čo je dôležité, zostávajú za bezpečnostnými bránami firmy.



Bradatí muži Talibanu už disponujú výzbrojou za miliardy (VIDEÁ)
Bojovníci Talibanu už desaťročia bojujú proti americkým vojnovým lietadlám a obrneným vozidlám prevažne s kalašnikovmi, improvizovanými výbušninami a pozemnými raketami. So super rýchlym pádom Kábulu a následným útekom amerických vojakov však... Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Tibor Sipos