A. Belousová : Má v tej „našej“ vláde aspoň jeden všetkých päť pokope a normálne vzdelanie?
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

V sobotu sme si pripomenuli vpád vojsk Varšavskej zmluvy na územie vtedajšej Československej socialistickej republiky v roku 1968. „Zaujímavými“ príspevkami naň zareagovali mnohí naši politici . Jeden z nich, od ministra obrany Jaroslava Naďa, ale expolitičku Annu Belousovovú poriadne vytočil.


Anna Belousovová je nielen bývalá politička, exšéfka SNS či poslankyňa nášho parlamentu, ale aj učiteľka. A práve znalosti z tejto svojej minulej profesie využila na to, aby v statuse šéfovi rezortu obrany Jaroslavovi Naďovi za jeho slová riadne vyčistila žalúdok.
Bývalý ZSSR bol mnohonárodnostný štát, tam neboli len Slovania

„Má v tej „našej“ vláde aspoň jeden všetkých päť pokope a normálne vzdelanie? Pán minister Naď, veď vám chýbajú vedomosti na úrovni žiaka ZŠ a chcete robiť múdreho!“ púšťa sa Belosovová do Naďa hneď od začiatku. „V '68 k nám vpadli vojská piatich štátov Varšavskej zmluvy: ZSSR, Poľska, Bulharska, NDR a Maďarska,“ pripomína súčasná šéfka strany Národ a Spravodlivosť a pokračuje vo svojej „výučbe“ nášho ministra rozsiahlou analýzou zloženia národov bývalého Sovietskeho zväzu:

„Bývalý ZSSR bol mnohonárodnostný štát. Najpočetnejší boli Rusi (50,78 %), po ktorých nasledovali Ukrajinci (15,45 %) a Uzbeci (5,84 %). Ďalšie národnostné skupiny tvorili Abcházci, Adygejci, Arméni, Asýrčania, Azerbajdžanci, Avari, Baškirci, Bielorusi, Bulhari, Buriati, Čečeni, Číňania, Čuvaši, Estónci, Evenkovia, Fíni, Gagauzi, Gréci, Gruzínci, Inguši, Inuiti, Jakuti, Kalmyci, Karakalpaci, Karelci, Keti, Kórejčania, Kazachovia, Kozáci, Kirgizi, Lezgínci, Lotyši, Litovci, Maríjci, Maďari, Moldavci, Mongoli, Mordvíni, Nemci, Nenci, Osetínci, Poliaci, Rómovia, Rumuni, Tadžici, Tatovia, Tatári, Turkméni, Tuvinci, Ujguri, Udmurti, Židia. Nemci, Maďari, Uzbeci, a mnohí ďalší nie sú Slovania!“

V parlamente by mala byť elita národa. Je tam jeho intelektuálna spodina, konštatuje Belousovová
Poslancovi ako je Peter Cmorej z SaS už zrejme nepomôže ani odborná pomoc psychológa a psychiatra. To, čo napísal do komentára pod svoj status je niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Však mu to Anna Belousovová a mnohí diskutujúci aj... Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Prečo ste nikdy neodsúdili bombardovanie Juhoslávie lietadlami NATO

„Z uvedeného vyplýva, že písať o „Slovanských bratoch“, ktorí nám v '68 vrazili dýku do srdca..., môže len totálny tupec až primitív,“ soptí exšéfka národniarov. „A len tak mimochodom: ak vám vadila okupácia v '68, prečo sa dnes aktívne podieľate a podporujete nebezpečné vojenské dobrodružstvá NATO, budovanie vojenských základní tohto vojenského paktu na našom území a prečo vám nevadí, že územie nášho štátu každý týždeň brázdy desiatky vojenských konvojov v smere západ východ?!“ pýta sa Naďa expolitička.



„Ak vám prekážala okupácia Československa a s ňou spojené násilie, prečo ste nikdy neodsúdili bombardovanie Juhoslávie lietadlami NATO a vraždenie nevinného civilného obyvateľstva vojskami NATO v mnohých krajinách sveta? Ako vidno, okrem elementárnych vedomostí zo základnej školy vám chýba aj svedomie a morálka,“ kopla si Anna Belousovová na záver svojho statusu do ministra obrany.

Belousovová: NATO platíme na úkor výplat a dôchodkov. Slovensko by malo hovoriť o odchode!
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos