Taraba: Ani komunisti nezabránili ísť do národnej svätyne v Šaštíne. Ľudia vám to nezabudnú
22 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovacia lotéria mala byť tromfom v rukách financmajstra Igora Matoviča. Opäť ale iba mala. Tak ako malo byť „atómovou“ zbraňou celoplošné testovanie. Aj to dopadlo totálnym fiaskom a zapríčinilo iba tisícky nakazených a následne i mŕtvych Slovákov.


Čoho sa Igor Matovič chytí to – pototo. Pre Slovákov je však veľkou smolou, že všetky jeho nápady stoja obrovské peniaze, ktoré prakticky vyhadzuje von oknom. Peniaze, ktoré ľudia odovzdali štátu vo forme daní. Očkovaciu lotériu, rovnako ako návštevu pápeža Františka na Slovensku, ktorá mala zvýšiť počet zaočkovaných u nás, kritizuje v statuse poslanec Tomáš Taraba.
Skončite už konečne s pohoršovaním a nevedeckým rozdeľovaním ľudí

Podľa Tarabu ani oni očkovacia lotéria, ani na svete historicky prvá návšteva pápeža len pre očkovaných ľudí, nespravili nič s očkovanosťou na Slovensku.

„Takže lotériu zrušte a tých 100 miliónov rozdajte na potrebnejšie projekty. Rovnako tie trápne obmedzenia na pápeža je čas prehodnotiť a to z troch dôvodov:

  1. Orbán sa z Vás smeje

  2. Ani komunisti ľuďom nezabránili ísť do národnej svätyne v Šaštíne tak, ako Hegerová vláda, a ľudia Vám to nezabudnú,

  3. Po týždni registrácie je jasné, že záujem vyzerá teda určite inak, a tá návšteva má našliapnuté kvôli Hegerovej vláde zmeniť sa na fiasko.


Skončite už konečne s pohoršovaním a nevedeckým rozdeľovaním ľudí,“ konštatuje v krátkom statuse poslanec parlamentu Tomáš Taraba.



Spustila sa očkovacia lotéria! Lukáš a Zuzany prišli kvôli šialeným pravidlám o závratné sumy
Tak, a už sa to rozbehlo. Verejnoprávna RTVS včera večer odvysielala prvé žrebovanie očkovacej lotérie. Čo na tom, že sa vyhadzujú peniaze aj tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, čo na tom, že podmienky sú pre niekoho absolútne neprijateľné, čo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik