Šok! Chmelár skončil na svoju päťdesiatku v nemocnici. Ako vážne to je?
22 | 08 | 2021 I Petra Demková

Chmelár začína svoj príspevok poďakovaním. Pripojil aj fotografiu seba na nemocničnom lôžku. Čo sa stalo?


„Vážení priatelia, ctené priateľky, od rána od vás dostávam neuveriteľné množstvo gratulácií, v ktorých mi jednak pripomínate, že ani mňa neobišli abrahámoviny a jednak mi želáte toľko krásnych vecí, že sa ich pokúsim všetky zahrnúť do svojich životných plánov. Najmä to zdravie sa stalo nečakane aktuálne,“ začína svoj príspevok politológ.

Cui prodest: Mainstream prijal od štátu státisíce na propagáciu očkovania, tvrdí Baránek
Komentár Jána Baránka (Facebook / status) Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


„Málokomu sa pošťastí, že sa na svoju päťdesiatku ocitne v nemocnici. Ja by som sa pri tejto príležitosti však nechcel sťažovať, ale čo najúprimnejšie poďakovať kolektívu lekárov a sestier Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb za včasnú diagnózu, vysoko profesionálny a úspešný zákrok a príkladnú starostlivosť, vďaka ktorej si takto s vami môžem ešte písať. Prosím vás, nehaňte zdravotníkov, majú ťažkú a ušľachtilú prácu a ja som hrdý na také špičkové pracoviská na Slovensku ako je NÚSCH,“ vyzdvihuje prácu zdravotníkov bývalý vysokoškolský učiteľ.

Chmelár má odkaz aj pre svojich neprajníkov: „pre mojich neprajníkov mám zlú správu: chytil som druhý dych a chce sa mi žiť viac ako kedykoľvek predtým. Som vďačný za pevné priateľstvá, ktoré preveril čas, za zdravé deti a za všetky krásy života, ktoré ma napĺňajú. S týmto pocitom si s vami symbolicky pripíjam na ďalších 50 rokov, ktoré spolu strávime,“ napísal.

Na záver pripojil už len želanie pre svojich sledovateľov. „Zostaňte zdraví a opatrujte sa. Ešte raz vám ďakujem za priazeň,“ napísal.

Kolektív redakcie Hlavný denník praje Eduardovi Chmelárovi skoré uzdravenie!

Chmelár: Nepohodlné názory sú potláčané, nepohodlní ľudia sú umlčiavaní
"Je až neskutočné, ako sa kolektívne navzájom klameme. Takzvané západné elity nechcú nič priznať, akoby tušili, že toto nie je len koniec jednej špinavej vojny, že to môže otriasť celým imperiálnym systémom. A ich vlastným postavením. Preto je pre... Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová