EÚ aj naša prezidentka sú zvrátené! Komu dal Ibi Maiga za pravdu?
22 | 08 | 2021 I Petra Demková

Ibi Maiga zdieľal na sociálnej sieti príspevok známej osobnosti. Tá si poriadne kopla do Európskej únie. A nielen do nej. Nešetril ani prezidentku Čaputovú, a našu vládu. A Ibi iba súhlasí. Čo je dôvodom? 


Fedor Flašík sa na Facebooku poriadne rozohnil. „Svet je úplne zvrátený! Jemen hladuje! Denne tam zomierajú deti, ženy, muži !!! EÚ denne likviduje milióny ton potravín!! Odvšadiaľ počúvam - lotéria stojí 50 miliónov, pápež 5 miliónov, Bieloruska opozícia minimálne milión a o ďalších nezmysloch ani nehovorím!!! Pani prezidentka mlčí! Ale aj všetci politici. O EÚ ani nehovorím, míňajú nezmyselne stá milióny! Je to normálne??“ ukončil svoj príspevok reklamný mág.



Ibi príspevok zdieľal a dodal: „To že sa tvárime že sa to nedeje, neznamená že nie. Pokiaľ nebude rovnováha, potopí sa loď. Je to len otázka času,“ dodal k tomu Ibi Maiga.

Ibi Maiga: môj kamarát Jožko Pročko si myslí, že mám plný profil fašistov a smerákov. Toto je moja odpoveď.  
Na Facebooku sa očividne odohrala ďalšia slovná prestrelka. Jožo Pročko sa snažil uraziť Ibrahima Maigu a napísal mu, že má profil plný fašistov a smerákov. Maiga má pre Pročka tvrdý odkaz. Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Petra Demková