Kollárove deti si žijú ako v rozprávke: Pozrite sa, koľko stojí čo i len víno, ktoré si dopriala jeho dcéra
21 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Život ako v bavlnke. Jedenásť detí šéfa parlamentu sa nemá vôbec zle. Žijú ako v rozprávke. Boris Kollár bol pred pôsobením v politike podnikateľom, ktorý sa rád ukazoval v Smotánke po boku atraktívnych žien. Desať z nich mu dokonca porodilo dieťa, čo mu však nebráni v tom, aby sa o všetky postaral nadštandardne, píše Pluska.

Multiotecko Boris Kollár na deťoch rozhodne nešetrí. To potvrdzujú aj sociálne siete jeho dcér. Fľaša vína, ktorou sa pochválila mladá Alexandra Horňáková, stojí napríklad - približne 100 eur. 24 hodín práce bežného Slováka naliatych v dvojdecovom pohári však pre deti šéfa parlamentu nie sú žiadnym nezvyčajným javom. Na Alexandrinom Instagrame by ste ani snímky z luxusných dovoleniek a jácht nehľadali dlho.

Nedávno sa Kollár vrátil z ostrova Capri, kde dovolenkoval s jednou z jeho ex. S Andreou Heringovou má dve deti.  „Bol som tam s rodinou. Nielen s Andreou, Sárkou a Borkom, ale aj s mojou mamou a s dcérou Ester. Bola to klasická rodinná dovolenka,” prezradil pre vyššie uvedený portál.

Nový prírastok v strane Sme rodina: Nie, Kollár to tentokrát nebol
20 | 08 | 2021 | Tibor Sipos