Kakofonický prejavy rusofóbie dvoch poslušných ministerských hysteriek Korčoka a Naďa
21 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok (SaS) a minister obrany Jaro Naď  (OĽANO) už od rána, skoro súbežne spomínajú a kuvikajú na Facebooku. Píšu o udalostiach z roku 1968.



Liberálny "aparátnik" spomína od rána do večera, možno berie aj lieky na upokojenie


Naď sa zadúša: „Nikdy nezabudneme!!!" Píše v prvej osobe množného čísla a veľkými písmenami nadpis svojho statusu. Zároveň minister dáva tri výkričníky, aby podčiarkol ako smrteľne vážne verí, že prekoná aj prirodzenú ľudskú amnéziu. Proste nebude zabúdať, ani keby ruské tanky z neba padali!




„Nikdy nezabudneme na 23 rokov tragickej okupácie nášho územia, počas ktorej vojská Varšavskej zmluvy pod velením Moskvy pripravili o život či vážne zranili stovky ľudí. Dnes je tomu presne 53 rokov, kedy nám ‘Slovanskí bratia’, ako ich niektorí nazývajú, vrazili dýku od chrbta priamo do srdca,"  píše Naď. Pravdepodobne úvodzovky v slovnom spojení "Slovanskí bratia" majú byť prejavom jeho rusofóbie alebo len skryto naznačuje, že prišli aj poľské, maďarské, či bulharské tanky.


Potom minister obrany zrekapituloval počty vojsk Varšavskej zmluvy, ktoré tu prišli. Myslí si, že nám vzali slobodu. Asi kritizuje, že nepriniesli vakcíny, keďže vakcína sa stala symbolom slobody tejto vlády. A potom podľa neho nastal „útlak, ekonomický prepad, ostatné drôty na hraniciach, atď. atď. atď." zjavne dochádza ministrovi slovná zásoba, keď na to všetko tak pateticky spomína. No a, samozrejme, doteraz sa likvidujú ekologické škody po týchto vojskách. Vďaka EÚ, myslí si minister obrany Jaroslav Naď.




Stratil sa zatykač na Mikulcovho kajúcnika. Aká náhoda...
Podľa informácií zverejnených televíziou Markíza sa mal na dlhší čas stratiť zatykač na kajúcnika Petra Petrova. Problém by to nebol, ak by to netrvalo extrémne dlho a nešlo by o zločinca, ktorý mal krivo vypovedať v spolitizovanom... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik



Keď tvoja slovná zásoba je lepšia ako Naďova, ale aj tak si len pro-západný "aparátnik"

Minister zahraničných vecí spomína Korčok na "dnešné ráno pred 53 rokmi". Zjavne si ho presne pamätá, lebo vtedy už bol veľký chlapec. Mal štyri roky a štyri mesiace. Je vedecky dokázané, že deti už vnímajú situáciu okolo seba.  Zároveň píše, že vojská Varšavskej zmluvy sem prišli vraždiť ženy a mužov. Ešte dobre, že vynechali deti. Mal vtedy štyri roky a jeho osud by bol potom automaticky neistý.

Potom minister pokračuje: "Dvadsať nasledujúcich tragických rokov ekonomickej stagnácie, politickej neslobody a morálnej devastácie v modernej slovenskej a českej histórii." Nevieme, či zvyšné tri roky socializmu sa podľa neho darilo alebo len nevie počítať.

„Desaťtisíce talentov a státisíce našich spoluobčanov utieklo z našej vlasti a nikdy sa nevrátili. Doma komunistická moc rozpútala represálie a nakoniec dosiahla rezignáciu väčšiny obyvateľstva," píše vo svojom statuse Korčok. Niektoré talenty sa vrátili. Napríklad jeho predseda Sulík.

Podľa Korčoka naprávajú dodnes dôsledky socializmu. Pravdepodobne myslí zatepľovanie socialistických bytov. A, samozrejme, Korčok spomína podobne ako jeho kolega Naď. Aj keď Naď spomína výraznejšie. Od jeho kolegu sa líši Korčok tý , že velebí rok 1989 vo svojom statuse.

Taraba si skákať po hlave zjavne nedá. Naložil nielen Čekanovi, ale aj Žiakovi
Poslanec NR SR Miroslav Žiak zo SaSk, si na svojom Facebooku kopol do opozičných kolegov. Poslancov Blahu a Tarabu nazval dehonestujúco mentálnymi atlétmi. Predseda Život NS a poslanec Taraba na to reagoval hneď po tom, ako naložil na svojom... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK