Uhrík: Progresívci a kádeháci žalovali na Slovákov svojim šéfom v Bruseli. Protestujúci sú vraj fašisti
20 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Avizované masové protivládne protesty sa nepáčia Šimečkovi, Štefancovi, Nicholsonovej, Lexmannovej, Wiezikovi, Pollákovi a Hojsíkovi. Ľudia protestujúci proti vláde sú vraj ‘fašisti’,“ informuje Uhrík. Spomínaní europoslanci napísali vedeniu EÚ žalujúci list. Uhrík si myslí, že v skutočnosti im ide o deklarovanie úslužnosti elitám. 



Kádeháci a progresívci žalovali

„Takže, bruselskí progresívci a kádeháci sa spoločne vyplakali svojim šéfom v Bruseli, že Slováci odmietajú slepú poslušnosť a idú protestovať. A to ich štve,“ začal príspevok na Facebooku Milan Uhrík.


„Avizované masové protivládne protesty sa konkrétne nepáčia Šimečkovi, Štefancovi, Nicholsonovej, Lexmanovej, Wiezikovi, Pollákovi a Hojsíkovi. Ľudia protestujúci proti vláde sú vraj ‘fašisti’,“ pokračuje europoslanec Uhrík.

Fico dokonale zosmiešnil europoslanca Hojsíka: Kto je tento človek? Ja takého nepoznám a nikdy som ho nevidel
Robert Fico je už starý a vetrom i rozličnými konfliktami ošľahaný politický harcovník. Na čele Smeru stojí od jeho založenia. Svoju stranu a jej členov ochraňuje. Spravil to aj teraz, keď sa ohradil voči vyjadreniam europoslanca Martina... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Fašisti nie sú tí, ktorí nútia do očkovania

„Takže si to zhrňme. Podľa týchto eurošplhúňov nie sú fašisti tí, ktorí nútia ľudí do očkovania, ktorí zavádzajú COVID pasy, segregáciu, zakazujú protesty a nerešpektujú ľudové referendum. Podľa nich nie sú fašisti tí, ktorí brutálne obmedzujú slobodu a všade zavádzajú štátnu kontrolu. Za fašistov sú označovaní tí, ktorí dnes bojujú za zachovanie slobody. Neskutočný paradox,“ hodnotí Uhrík.

„Presne v zmysle starej definície ‘fašisti budúcnosti sa budú nazývať antifašisti’,“ dodáva.
Ide o poslušnosť voči globálnym elitám

Podľa Uhríka dôvod „žalujúceho“ listu bol väčší, ako jeho autori deklarovali: „Ten list europoslancov svojim bruselským šéfom nebol o Slovákoch. Bol predovšetkým vyslovením ich neochvejnej poslušnosti globálnym elitám. Prečo žalujú? Pretože stojíme na opačných stranách. Oni sú kritici vlády kvôli tomu, že podľa nich očkovací fanatici vo vláde nepostupujú dostatočne tvrdo a výpalnícky.“

„Ak Matovič zavedie tri rúška, oni by prikázali desať. Ak si Matovič zmyslí tri vakcíny, oni by spískali desať do každej ruky. Ten rozdiel je zjavný. Šalejú a chcú protesty zastaviť. Nakoniec, čo iné môžu šialenci činiť?“ opisuje praktiky kádehákov a progresívcov europoslanec za Republiku.

Uhrík oznamuje, že aj naďalej bude robiť všetko pre to, aby ľudia na Slovensku mohli normálne žiť. „Preto sa v septembri zúčastníme protestu proti totalitnej a fašistickej vláde! Nech si slniečkári hovoria, čo chcú,“ uzavrel Uhrík svoj príspevok.

Pellegrini Remišovej: Miesto hlúpych statusov zabezpeč aplikáciu na kontrolu QR kódu v COVID pasoch
Šéf Hlasu Peter Pellegrini sa už tak často neobjavuje na verejnosti ako pred zverejnením podozrenia, že mal zobrať úplatok 150 tisíc eur. Občas sa predsa len pustí do kritiky koaličných politikov. Ako teraz do ministerky a vicepremiérky Veroniky... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik