Toto je nechutný jarmok s vakcínami, komentuje očkovanie popredný český imunológ
20 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Infektológ, farmakológ a najmä uznávaný vakcinológ prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc. prelomil mlčanie a poskytol rozhovor pre český internetový portál Svědomí národa.


"Já sa na to už nemôžem pozerať. Toto je iba obyčajný jarmok s vakcínami a nechutné vnucovanie vakcín, kde nám podsúvajú povinnosť očkovania a ponúkajú nám za to tenisky, alebo telefóny. Alebo nám rovno zakazujú bez očkovania bežné každodenné činnosti v našom živote." rozhorčuje sa uznávaný vedec, ktorý odmieta súčasnú demokratúru.

Podľa neho už na verejnosť presakujú zistenia, že celá hystéria okolo pandémie koronavírusu je preexponovaná a tie fakty už nemožno naďalej skrývať. Prof. Turánek totiž tvrdí, že všetky tie klamstvá a lži už nejde naďalej držať pod "pokličkou" a začína sa ukazovať, že tá pravda je trošku iná. "Žiadna vakcína nás nezachráni." tvrdí.

Viac ako 23 000 lekárov v Nemecku už nechce očkovať proti COVID-19
Lekári zazmluvnení zdravotnými poisťovňami, ale aj súkromní sa čoraz viac „sťahujú“ z očkovania proti koronavírusu. Vyplýva to z údajov Inštitútu Roberta Kocha (RKI), ktoré priniesol denník Welt am Sonntag, píše epochtimes.de.... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Hneď na začiatku pandémie tento uzávaný popredný český vedec publikoval vedeckú prácu o ľudských a zvieracích koronavírusoch, kde poukázal na slabiny celého problému. Dnes sa ukazuje, že tie slabiny tú naozaj existujú a sú presne také, ako ich popísal už na začiatku pandémie.

COVID je podľa neho prioritne medicínska téma, ktorej sa ale chopili konkrétni ľudia a urobili si z toho biznis. Samozrejme im v tom veľmi ochotne asistovali politici. Najväčšie riziko podľa neho predstavuje novinka v podobe mRNA vakcín. Aj on potvrdzuje, že nejde o žiadnu obyčajnú prevenciu proti ochoreniu, ale je to génová terapia.

"Z dlhodobého hľadiska netušíme, čo tieto vakcíny spôsobujú a aké majú vedľajšie účinky. O embóliách už vieme, ale toto môže mať za následok pokojne aj neurodegeneratívne ochorenia alebo stratu plodnosti." varuje Prof. Turánek.

https://vimeo.com/588431091

Propaganda nemá konca. Pápež František: Okovanie proti covidu je "činom lásky"
„Byť zaočkovaný... je činom lásky," zdôraznil 84-ročný pápež vo videoposolstve zverejnenom na stránke vaticannews.va. „A prispieť k tomu, aby väčšina ľudí bola zaočkovaná, je činom lásky. Lásky k sebe, lásky k svojej rodine a priateľom a lásky ku... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | TASR/ Petra Demková