Piják: Rýchle uzdravenie obézneho Tibora? Musel by to byť zázrak. Čiže je to jednoznačné klamstvo!
20 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenskom prebehlo video, v ktorom sa mladý muž vyznáva zo svojej chyby, že sa nedal zaočkovať. V ťažkom stave ležal na lôžku Univerzitnej nemocnice v Bratislave. No už o pár dní bolo natočené druhé video, kde je už zdravý ako rybička.


Spomínaného zázračne rýchlo uzdraveného mladíka Tibora zachytila reportérka magazínu Refresher. Lenže krátko na to sa objavil policajný status, v ktorom sa píše, že to bol hoax. Mladý muž vraj nebol hercom. Nič nebolo zinscenované, ale skutočný pacient. Michal Piják, lekár s viac ako 40 ročnou praxou, s atestáciou z vnútorného lekárstva, reumatológie, klinickej imunológie a alergológie, hepatológie a posudkového lekárstva však v statuse reaguje na niektorých našich „expertov“.
Zásadná otázka „expertom“ na dobu hospitalizácie ťažkého priebehu COVID-19

Doktor Piják sa obracia s na „expertov“, ktorí sa zapájali do diskusie k statusu o "zázračne" uzdravenom Tiborovi, s jednou zásadnou otázkou. „Aká je priemerná doba hospitalizácie u pacientov s ťažkým priebehom COVID-19?“ Doktora Pijáka tiež pobavilo „vysvetlenie“, v niektorom komentári, že išlo o mladého pacienta, a preto sa vraj rýchlejšie uzdravil. „To, že obezita, je jedným z hlavných rizikových faktorov ťažšieho priebehu, to nejako našim ‘expertom’ akosi uniklo,“ zamýšľa sa ďalej skúsený lekár.



„Video bolo natočené 9. augusta, keď bol údajne v ťažkom stave a musel užívať kyslík, t. j. musel mať aj zápal pľúc. Ale už 13. augusta bol prepustený, t. j. za 4 dni po ťažkom stave?“ kladie zásadnú otázku Piják.

Vyhlasuje, že by to musel byť zázrak, aby sa z ťažkého stavu so zápalom pľúc pacient tak rýchlo zotavil, aby mohol byť prepustený z nemocnice, ak nepodpísal reverz!



„Čiže z tohto jednoznačne vyplýva, že išlo o klamstvo. A okrem toho, ak by bol skutočne v ťažkom stave, tak by bolo veľmi neetické, zverejňovať takéto video na propagáciu očkovania, bez ohľadu, či dal alebo nedal na to súhlas. V tom prípade sa to nedá nazvať inak ako hyenizmus,“ končí status doktor Michal Piják.

.
Doktor Piják varuje: Medzi vakcinovanými pribúdajú nielen infikovaní, ale aj mŕtvi
O skutočnosti, že vakcinácia proti COVID-19 nie je to, čo sa od nej očakávalo, by asi najlepšie mohli hovoriť v Izraeli. Ľudia tam už dostávajú aj tretie dávky. Čuduj sa svete i títo „odvážlivci“ chorejú ďalej. Ba končia aj v... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik