Nový prírastok v strane Sme rodina: Nie, Kollár to tentokrát nebol
20 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Mnohí by mohli čakať, že o ďalšie dieťa v koaličnej strane Sme rodina sa postaral jej predseda Boris Kollár. Tentokrát ide o omyl, z nového prírastku do rodiny sa teší Linda Tribusová a jej priateľ, informujú Topky.

Nie je síce poslankyňou Národnej rady SR, avšak so stranou je spätá viac než dosť. Dokonca sa uvádza aj medzi kontaktnými osobami na tlačovom odbore strany. Niekdajšia asistentka Petra Pčolinského, ktorá prešla k jeho švagrinej Adriane Pčolinskej, bola mnohokrát považovaná za Kollárovu milenku. Za hranicu špekulácie sa však toto tvrdenie nedostalo.


Tribusová má iného muža, s ktorým sa prezentuje aj na sociálnych sieťach, kde v marci pridala snímku s bruškom. "Je na čase sa s vami podeliť o radostnú novinu, budeme rodičia. Prežívame jedno z najkrajších období v našom živote. Nesmierne sa na teba tešíme," napísala. Teraz sa už z novorodenca teší vo veľkom. Jej syn dostal meno Theodor.

Nová blondína po boku Kollára: S kým sa tak "nenápadne" večer prechádzal po námestí? (FOTO)
Zdá sa, že šéf parlamentu Boris Kollár je po autonehode opäť v plnej sile a svojej povesti nemieni ostať nič dlžný. Najnovšie ho totiž fotograf Plusky prichytil s novou sexi blondínou. Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos