Harabin: Očkovacia lotéria organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch (VIDEO)
20 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slávna Matovičova očkovacia lotéria sa ešte ani nezačala a už sa musí boriť s obrovskými problémami. Neuniklo to ani Štefanovi Harabinov. Podľa neho ide o akciu, ktorá je organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch.


Očkovacia lotéria bola kritizovaná ešte pred jej spustením. Po tom, čo bola vo verejnoprávnej televízii odvysielala jej prvá kapitola, sa na ňu spustila kritika ešte väčšia. A nielen za to, ako sa (ne)rozdávali výhry. Potrebu vyjadriť sa k nej v statuse mal aj Štefan Harabin, ktorý svoju kritiku navyše okorenil úsmevným videom.

Podľa Štefana Harabina je očkovacia lotéria organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch, za ktorú raz určite nastúpi aj trestnoprávna zodpovednosť tých konkrétnych osôb, ktorí sú jej členmi.



„Podstatu tohto mega podvodu a super štátnej korupcie presne vystihuje pripojené video,“ píše na záver nezvykle krátkeho statusu Štefan Harabin.



Matovičova očkovacia lotéria zabáva celý internet. Zrejme až na pani Zuzanu z Prešova (FOTO)
Slováci majú o zábavu postarané, aj keď mnohých skôr praktiky donútiť občanov k očkovaniu hnevajú. Internetom sa šíria meme obrázky súvisiace s očkovaciou lotériou, ktorú inicioval expremiér a minister financií Igor Matovič. Slováci to nedarovali... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos