Belousovová: Možno nebudeme schopní zvládnuť migráciu Afgancov!
20 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Líderka politickej strany Národ a spravodlivosť (NAS) Anna Belousovová komentovala situáciu v Afganistane na svojom profile na Facebooku. V súvislosti s vývojom v tejto krajine vidí niekoľko rizík.


Podľa Belousovovej budú dôsledky Afganistanu pre Európu a Slovensko drastické. Predpokladá inváziu migrantov, ktorá zahltí naše azylové systémy.
Pokrytectvo je bežná výbava politikov a NATO nemá zmysel

„Pokrytecky súcitné frázy prezidentky, Korčoka a ďalších nikdy nič neriešili, ani nevyriešia. Vojnové dobrodružstvo USA za asistencie slepo poslušných štátov NATO nás vyjde veľmi, veľmi draho," kritizuje postoje našich predstaviteľov diplomacie.

Belousovovej sa nepáči, že investujeme do NATO, lebo to vníma ako zbytočný spolok. „Nielenže na úkor vlastných občanov investujeme miliardy eur do spolku, ktorý dokáže poraziť banda teroristov v sandáloch a turbanoch, ale budeme to my, kto bude znášať v podobe masovej invázie migrantov následky tohto amerického biznisu!" uviedla.

Právnik Géci opäť radí ako postupovať, keď vás odmietnu pustiť na pracovisko, alebo do inej prevádzky
Podpredseda strany Život NS JUDr. Marek Géci poskytol na Facebooku svoje právne pohľady a rady, ako postupovať pri porušovaní občianskych a ľudských práv Mikasovými nariadeniami a vládnymi opatreniami Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej Stefik

Migrácia ľudí z Afganistanu pôjde pravdepodobne k nám

„USA sa už vyjadrili, že neprijmú ani len prekladateľov, ktorí pre nich pracovali. Kam budú smerovať utečenci z Afganistanu ? No predovšetkým do Európy," logicky hodnotí skúsená politička pravdepodobnú migračnú situáciu.

Zároveň pochybuje o tom, že sme pripravení zvládnuť hroziaci nápor. Albánsko chce prijať týchto ľudí, lebo majú spoločné moslimské náboženstvo a chcú získať vplyv v Európe. EÚ sa podľa nej nenafúkne a aj Slovensko je pre nich lákadlom.

Ostane Kotleba za dverami?
Podľa posledných prieskumov je nádej kotlebovcov na prebojovanie sa do parlamentu stále nižšia. Dokonca hrozí, že ĽSNS predbehnú jej odchovanci zo strany Republika. A tak predseda ĽSNS Marián Kotleba pozýva na akciu na svojom Facebooku. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Migrácia je Damoklov meč nad Schengenom

Podľa Belousovovej čakajú Slovensko ťažké časy, ktoré spôsobila neschopná vláda. Podrobila kritike ministra obrany Naďa. Ním investované peniaze do NATO sú zlou investíciou. Podľa nej by sme sa mali skôr zameriavať na budovanie individuálnej obrany hraníc a nie kolektívnej. Predpovedá zvyšovanie cien potravín, energií a celkovo tovarov dennej bežnej potreby. Podľa nej dôjde k drastickému znižovaniu dôchodkov a príjmov.


„NATO nás nikdy neochránilo a po fiasku v Afganistane si to už asi ani nikto nemyslí. Nadchádzajúce obdobie je obdobím, keď sa budeme musieť spoliehať len na seba! To je základná zmena sveta, či sa nám to páči, či nie. Musíme urýchlene mobilizovať vlastné zdroje a vnútorne sa ako štát a spoločnosť zomknúť. Čakajú nás ťažké časy," píše na záver statusu Anna Belousovová.

Smer zvýšil aktivitu na východe Slovenska
Smer-SD bude na konci augusta aktívny najmä na východe Slovenska. Pred dňom ústavy sa chystajú viaceré akcie v Košickom kraji. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik