Smer plánuje zhromaždenie na Deň Ústavy: "My vás nenecháme zničiť Slovensko!"
19 | 08 | 2021 I Diana Zaťková
Opozičná strana Smer – sociálna demokracia chystá na Deň Ústavy 1. septembra protest pred Ústavným súdom v Košiciach. Na svojej oficiálnej stránke strana informovala, že pri rozklade štátu na všetkých jeho úrovniach nebude sedieť so založenými rukami.



Panuje tu chaos a zmätok


"My vás nenecháme zničiť Slovensko!" proklamuje Smer na sociálnej sieti a vyzýva občanov aby sa pripojili k zhromaždeniu, ktoré plánuje v Košiciach na Deň Ústavy 1. septembra.


"Vláda porušuje základné ľudské práva a slobody, rozdeľuje spoločnosť a zneužíva trestné právo na boj s opozíciou," upozorňuje Smer. Opozičná strana tiež konštatuje, že pri riadení krajiny panuje chaos a zmätok, ktorý je dôsledkom nepripravenosti, nevzdelanosti a neschopnosti Hegeromatovičovej vlády.



Slováci sa cítia podvedení


Podľa Smeru-SD sa súčasná vládna koalícia zásadne odklonila od svojich predvolebných sľubov a preto sa drvivá väčšina občanov Slovenskej republiky právom cíti podvedená.



Blaha: „Dvaja vyšinutí neoliberáli chystajú cenový Armagedon.“
Neprehľadná a výbušná situácia v Afganistane síce trošku prehlušila dianie na Slovensku, podpredsedovi Smeru-SD Ľubošovi Blahovi však neunikne nič. Tentokrát poukazuje na krutý zásah tejto "vyšinutej" vlády do peňaženiek... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik



"Priamo spred budovy Ústavného súdu v Košiciach chceme 1.9. o 16. hod. - na Deň Ústavy SR - nahlas, ale slušne vyslať odkaz vláde: My vás nenecháme zničiť Slovensko!"



Strana na čele s predsedom a expremiérom Robertom Ficom dlhodobo kritizuje vládnu koalíciu za nezvládnutie pandémie. Trestné stíhania v medializovaných kauzách považuje za zmanipulované a výhrady má takisto k finančnej politike ministra Matoviča.


Lipšic je najbezcharakternejší človek, akého som za 30 rokov v politike poznal, tvrdí Robert Fico
Proti Danielovi Lipšicovi sa zdvihla vlna kritiky už pred jeho zvolením za špeciálneho prokurátora. Výhrady voči nemu mal nielen Štefan Harabin, ale prakticky celá opozícia. Vyčítali mu najmä to, že je právoplatne odsúdený, že nikdy nebol... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik