Fico: Kriminalizujú nákup Kaliňáka a potom sa fotia pred technikou, ktorú nakúpil
19 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Predseda Smeru SD Róbert Fico skritizoval na Facebooku vo videoblogu pokrytectvo tejto vlády, ktorá sa fotila pri hasičskej technike, ktorú zabezpečil rezort vnútra vedení pod Kaliňákom. Odsúdil aj koaličnú kriminalizáciu "Kaliňákových" nákupov hasičskej techniky, ktorá zachraňovala majetok a životy ľudí a hospodárskych zvierat


Expremiér Fico si myslí, že slovenskí hasiči sú veľmi dobre technicky vybavení a podľa neho aj to prispelo k ich úspešnej pomoci Grécku.  Podľa Fica sa jeho predošlé vlády do veľkej miery venovali pripravenosti hasičov, za čo do veľkej miery môžeme poďakovať Kaliňákovi, ktorý to mal na starosti.
Keď pokrytectvo nekončí len pri fotkách

Ich výroky o prázdnej špajze a báchorky o rozkrádačkách Smeru vyrušujú predsedu Smeru viac, ako ich  farizejské fotky a pózy pri technike, ktorú zabezpečoval ešte Smer. Majú plné ústa toho, že sa vytvárala finančná vata, ktorá sa mala vytvárať pri nákupe tejto techniky, myslí si Fico. Následne sa pred touto technikou šťastne fotia, pojednáva o ich tragikomédií.

„Je to ten istý príbeh, keď nás obviňovali, že sme ukradli bratislavský hrad. A keď sme ho zrekonštruovali, stal sa nádhernou dominantou Slovenska. Tí, čo najviac kričali o rozkrádaní, sa na volebných billboardoch fotili pred ukradnutým novo-zrekonštruovaným bratislavským hradom," konštatuje šéf Smeru.

Nord stream 2 nám ohrozuje niekoľkomiliardový príjem. Fico vyzýva našu diplomaciu, aby nespala
Niekoľkonásobný expremiér Fico sa obul do slovenskej diplomacie. Vadí mu jej letargia k otázke možného zníženia objemu plynu distribuovaného cez naše územie kvôli Nord streamu2. Skritizoval ju na tlačovej besede, ktorú zverejnili na... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Príklady pokrytectva budú viaceré

Takýchto prípadov chválenkárstva budú podľa neho desiatky. „Najbližšie urobí Heger a jemu podobní tlačenicu pri strihaní pásky na D4 a R7, ktorú sme tiež vraj ukradli. Že sa nehanbia! Ale oni sa nehanbia, pretože chváliť sa s cudzím perím je jediné čo môžu, pretože po nich, okrem rozvalín sociálneho a právneho štátu nič nezostáva, "myslí si Fico.

V závere videa pozdravil všetkých hasičov na Slovensku a zaspomínal, ako sa s hasičmi stretával po celej republike. Zároveň im poďakoval za perfektnú reprezentáciu Slovenska.

Fico vracia smeč, médiám ktoré nenávidia Smer! Do Grécka išla hasičská technika, ktorú sme zabezpečili my
Expremiér Róbert Fico použil silné slová a ešte silnejšie argumenty na margo útokov médií na Kaliňákove nákupy techniky v čase, keď bol šéf rezortu vnútra. Povedal to na tlačovke, ktorá bola zverejnená na Facebooku Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK