Belousovová v kauze "keksíky": prestaňte jesť sladkosti, ktoré vyrába tento epidemiológ amatér
19 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Spolumajiteľ spoločnosti zaoberajúcej sa výrobou a predajom cukroviniek Pavol Jakubec, ktorý chcel zvýhodňovať zaočkovaných ľudí pred nezaočkovanými, svojím výrokom poriadne nasrdil aj expolitičku Annu Belousovovú. Tá mu to v statuse dala aj pocítiť.


Pavol Jakubec zrejme ani len netušil, čo svojím výrokom a názormi spôsobí. Proti nemu sa totiž postavili nielen niektorí odberatelia jeho výrobkov, ale aj kupujúci a postupne i politici. Patrí medzi nich tiež predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá ho v statuse dokonca nazvala epidemiológ amatér.
My sa bez sladkostí zaobídeme, no či sa výrobca zaobíde bez kupujúcich

„... jednoducho platí to, že kto je zaočkovaný, nech si slobodne ide, kam chce, no kto nie je, nech sedí doma.“ povedal Jakubec v rozhovore pre Denník N.

„Ľudia ako tento pán podnikateľ sú nebezpečnejší pre spoločnosť ako Corona vírus. Oni totiž šíria medzi ľuďmi nenávisť!“ konštatuje hneď v úvode statusu Belousovová, podľa ktorej je od nenávisti je už len kúsok k násiliu. „Teda od sedenia doma je len kúsok k sedeniu v miestach izolácie pre neočkovaných, resp. k vysídľovaniu tých, čo odmietnu očkovanie ako pred časom „žartoval“ istý vedec,“ pridáva už „naštartovaná“ expolitička, podľa ktorej takýmito akože nevinnými vyjadreniami sa v histórii začínali mnohé celosvetové tragédie.



A jej rada? „Ak chcete niečo urobiť pre svoje zdravie, prestaňte jesť sladkosti. V prvom rade tie, ktoré vyrába tento epidemiológ amatér. Aj tak sú plné rôznych zdraviu škodlivých zložiek. My sa bez sladkostí zaobídeme, no neviem, či sa výrobca zaobíde bez kupujúcich,“ dodáva na záver s nádychom čierneho humoru bývalá národniarka Anna Belousovová.

Online potraviny spolumajiteľovi Sedity: Znevýhodňuješ neočkovaných? Sťahujeme tvoje výrobky!
Chcel byť za frajera, zostali mu len somárske uši, hanba a strata zisku zo stiahnutých výrobkov. Tak dopadol spolumajiteľ spoločnosti zaoberajúcej sa výrobou a predajom cukroviniek Pavol Jakubec, ktorý chcel zvýhodňovať zaočkovaných ľudí pred... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik