Také slovenské! Opoziční poslanci platia pokuty a koaliční si robia čo chcú
18 | 08 | 2021 I Diana Zaťková

"Segregačné praktiky vlády a koalície pokračujú ďalej. Poslanec Štefan Kuffa dostal za nenosenie rúška najvyššiu pokutu!" Upozorňuje na sociálnej sieti jeho syn, tak isto poslanec, Filip Kuffa.




Nezaradený poslanec Filip Kuffa poukázal na obrovskú nespravodlivosť a dvojitý meter v prístupe ku koaličným a opozičným poslancom v našom parlamente. Jedni za nenosenie rúška dostávajú pokuty, iným sa to prepečie.



Maximálna pokuta

Predseda parlamentu Boris Kollár svojím rozhodnutím udelil nezaradenému poslancovi Štefanovi Kuffovi zrážku zo mzdy vo výške až 2 500 eur! Nikto iný za nenosenie rúška takúto vysokú sankciu ešte nedostal. Maximálna výška bola doteraz 1 650 eur.


Podľa Filipa Kuffu je to jednoznačný príklad na dvojaký meter na poslancov, členov vlády a ministrov. "Hrajú tu na všetkých iba divadielka a pretvárku, a keď si myslia, že ich ľudia nevidia, nedodržujú nič zo svojich nariadení," sťažuje sa Kuffa.


NCZI nedokázalo ochrániť osobné údaje miliónov Slovákov: Aplikácia eHranica bola hacknutá!
Bezpečnostná IT spoločnosť Nethemba prichádza s šokujúcim tvrdením. Podľa neho Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) zlyhalo pri ochrane osobných údajov miliónov zaočkovaných Slovákov, informuje portál Techbyte. Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Rozdielny meter


"Títo diktátori sa nám snažia zavrieť ústa. Kuffa dostal pokutu za to, že bojuje za ľudí, že je s nimi solidárny, že poukazuje na zvrátenosti, ktoré sa tu konajú. Je tu rozdielny meter. Opozičnému poslancovi Kuffovi pokuta, koaličnému nič, ministrom detto. Hrajú tu na všetkých iba divadielka a pretvárku, a keď si myslia, že ich ľudia nevidia, nedodržujú nič zo svojich nariadení," uzavrel Filip Kuffa a k svojmu statusu priložil aj jednoznačné video.


Na ňom sa polovica poslancov s kľudom Angličana pohybuje po rokovacej sále bez rúška a poslankyňa Janka Bittó Cigániková dokonca pojedá oriešky, hoci nič nenasvedčuje tomu, že by bola prestávka. Práve naopak, v parlamente sa rokuje.


Fico vracia smeč, médiám ktoré nenávidia Smer! Do Grécka išla hasičská technika, ktorú sme zabezpečili my
Expremiér Róbert Fico použil silné slová a ešte silnejšie argumenty na margo útokov médií na Kaliňákove nákupy techniky v čase, keď bol šéf rezortu vnútra. Povedal to na tlačovke, ktorá bola zverejnená na Facebooku Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK