Poslanec Suja strhujúco burcuje ľudí na ulici! Svoj politický boj namieril proti ekoterorizmu Budaja
18 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Nezaradený poslanec NRSR Miroslav Suja z politického subjektu Republika zverejnil video na svojom Facebooku, ktoré zachytáva jeho burcovanie ľudí proti ekologickému terorizmu


Je v parlamente prvé volebné obdobie, ale napriek tomu je o ňom stále viac a viac počuť. Momentálne sa exkotlebovec postavil za národ a jeho právo na slobodný prístup k prírode. Jeho politický protivník sa stal automaticky minister životného prostredia Budaj. Suja svoje politické aktivity zjavne smeruje a zameriava proti ekologickej šikane, ktorá vyšla z dielne Budajovho ministerstva.
Liptáci jeho boj ocenili potleskom




Nedávno sa poslanec zúčastnil prerokovania o zaradení územia Lúky pri Liptovských Revúcach do národného zoznamu území európskeho významu. Podľa slov poslanca miestni ľudia a majitelia pozemkov brali túto tému vážne a prišli na prerokovanie vo veľkom počte. „...čo Budajovi ľudia očividne nečakali," dodáva. Podľa názoru poslanca: „Liptovské Revúce povedali jasné nie ekoteroristom z Ministerstva životného prostredia."

Blaha: Pfizer už raz zabíjal. Pri medicínskych pokusoch zomierali deti
Podpredseda Smeru SD a poslanec NRSR Ľuboš Blaha je známy svojimi trefnými statusmi. Najnovšie sa rozpísal o gigantickej farmaceutickej spoločnosti Pfizer a slovenskej vláde, ktorá túto spoločnosť podporuje. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik


Poslanec z Republiky je toho názoru, že ak to schvália v Liptovských Revúcach, tak to schváli vláda a následne to spravia postupne na celom území Slovenska. „Urobia to salámovou metódou," Suja upozorňuje na ich postupy a riziká. Ďalej ľuďom dôvodí, že ak sa toto schváli, tak ľudia sa nebudú môcť pohybovať slobodne po prírode. Poslanec zvýšeným hlasom rozhorčene inscenuje ľuďom ich pravdepodobnú perspektívu slovami : „Budete môcť ísť do lesa iba so sprievodcom! Chcete si ísť niekde opekať? Zabudnite! Chcete ísť na hríby? Zabudnite!"



Dedičstvo, ktoré nám zanechali naši predkovia je a bolo vždy lákadlom bohatých.



„To, čo tu máme dookola, to nie je vďaka nim a vďaka ekoteroristom! To je vďaka generácii našich otcov, starých otcov a praotcov. Oni sa o to starali a kosili a teraz nám to chcú zobrať!...," graduje svôj strhujúci prejav Suja! Ide im len o vodu a o našu zem, myslí si Suja.

Ďalej poslanec vyzval ľudí, aby sa bili za ich dedičstvo aj ďalej. Zároveň poďakoval miestnej starostke, že sa postavila za jej ľudí.

Duchom posadnutý Heger verzus Fico, ktorý nikdy nebol ani náznakom v politickom hrobe
Z Róberta Fica robia politickú mŕtvolu už od roku 2006. Vždy sa nájde niekto, kto ho pochováva a ten Robo nie a nie odísť do politického hrobu. Navyše sa skôr ukazuje opačný trend. Do hrobu sa nechystá, čaká ho skôr politický Olymp. Keď to bude... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik