Nová blondína po boku Kollára: S kým sa tak "nenápadne" večer prechádzal po námestí? (FOTO)
18 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Zdá sa, že šéf parlamentu Boris Kollár je po autonehode opäť v plnej sile a svojej povesti nemieni ostať nič dlžný. Najnovšie ho totiž fotograf Plusky prichytil s novou sexi blondínou.


Ani slamený klobúk a rúško ho nezamaskovali, keď si Boris Kollár kráčal na Hviezdoslavovom námestí s pôvabnou slečnou, s ktorou sme ho doteraz nevideli. Predseda parlamentu je však napriek jedenástim deťom, ktoré má s desiatimi ženami, slobodný, a tak mu niet čo vyčítať.

„Jedna Borisova bývalá ho s ňou už videla, ale nevie, ako sa volá,“ uviedol zdroj vyššie uvedeného portálu. Kto je teda pôvabná blondína, ktorá po Kollárovom bok kráčala po hlavnom mieste vo večerných hodinách?

„Je to moja známa. Zastavili sme sa u spoločného priateľa, majiteľa reštaurácie. Žiadny nový objav nemám. Som slobodný človek a bežne ma môžete vidieť na obede či na večeri nielen s mužmi, ale aj so ženami,“ vysvetľoval stroho.

 

 

 

Mali by byť aj obézne ženy v Miss? Salátová na internete spustila vojnu, pridala sa aj Beňová
Komička Simona Salátová zrejme nepatrí k veľkým fanúšikom súťaže Miss Slovensko. Nedávno na internete rozpútala vášnivú debatu o tom, či by sa mali súťaže zúčastňovať iba štíhle ženy tak, ako je rokmi zvykom. Svoj názor jasne vyjadrila aj... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Tibor Sipos