Nechutné: Mladík (19) počas pietneho zhromaždenia opľul staršiu ženu! (VIDEO)
18 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aký to paradox. Tam, kde sa zjavia kotlebovci býva zväčša rušno. „Dusno“ ale zvyknú robiť najmä ich prívrženci. Tentokrát to bolo ale naopak, pretože zlosť si na staršej žene s logom ĽSNS „vybil“ iba 19-ročný mladík, ktorý ju "na hulváta" odzadu opľuval.


Celý incident sa udial v bratislavskom Ružinove počas pietnej spomienky na Andreja Hlinku. Ako informuje portál bratislavskenoviny.sk konflikt vyvolal iba 19-ročný mladík, ktorý neváhal opľuť staršiu ženu. Prítomní ho ihneď zadržali a privolali políciu. Mladý muž sa k činu na mieste priznal.
Za „hrdinský“ pľuvanec dostal mladík nielen drevenou tyčou, ale aj pokutu

Pondelňajšie podvečerné pietne zhromaždenie v Ružinove pri príležitosti 83. výročia úmrtia Andreja Hlinku, ktorý má v rovnomennom parku svoju bustu. Zúčastnilo sa ho niekoľko desiatok prevažne starších občanov a podujatie prišiel svojou podporiť napríklad aj bývalý poslanec Národnej rady za SNS Anton Hrnko. Incident sa odohral ešte pred jeho začiatkom. Mladý muž pristúpil odzadu k staršej žene a opľul ju. Zrejme ho k tomu vyprovokovalo jej zelené tričko s logom kotlebovej ĽSNS. Prirodzene, jeho akcia nezostala bez odozvy, a žena ho následne udrela drevenou tyčou od slovenskej zástavy.



Mladíka vzápätí zadržal starší muž, ktorý mal na sebe tiež tričko so znakom ĽSNS, pričom ostatní svedkovia incidentu privolali do parku políciu. Na miesto napokon dorazila motorizovaná hliadka Mestskej polície, ktorá celý incident riešila. „Mestskí policajti riešili uvedený incident ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu udelením blokovej pokuty vo výške 20 eur. Priestupku sa dopustil 19-ročný muž I.H. s trvalým pobytom v Bratislave,“ uviedol pre bratislavskenoviny.sk vedúci oddelenia komunikácie mestskej polície Peter Borko. Video na sociálnej sieti zverejnil Igor Jurečka.

Hrôza na východe republiky: Muž polial exmanželku benzínom a chcel ju podpáliť!
Doslova desivé momenty zažívala žena z Prešova, ktorú chcel jej exmanžel za živa upáliť. V dome sa jej najskôr vyhrážal, potom ju polial benzínom a chcel zapáliť. Pomohol jej našťastie krik a volanie o pomoc. Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik