Mesík sa obul do Gröhlinga a lekárky Prokopovej: Minister "plagiátor" a "odborníčka" Pfizeru
18 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Minister-plagiátor, „odborníčka“ a ďalšie mocenské štruktúry Pfizer-pozitiv vlády a ňou platených médií tlačia rodičov do očkovania detí experimentálnymi vakcínami. Tieto boli v USA a následne aj v Európe schválené len v „emergency“ režime, teda bez plného zhodnotenia bezpečnosti vakcín, ktoré normálne trvá aspoň 4-5 rokov,“ píše lekár Mesík.



Nátlak na rodičov: očkujte si deti!

Propaganda a tlak na očkovanie sa na Slovensku zvyšujú z týždňa na týždeň. A čo je najhoršie, neobchádza ani deti. Ako píše v statuse Juraj Mesík, vakcíny, ktoré sa používajú aj na deti sú stále iba experimentálne a teda bez plného zhodnotenia ich bezpečnosti. I preto je proti tomu, aby sa deti proti koronavírusu očkovali.

„Minister-plagiátor, „odborníčka“ a ďalšie mocenské štruktúry Pfizer-pozitiv vlády a ňou platených médií tlačia rodičov do očkovania detí experimentálnymi vakcínami. Tieto boli v USA a následne aj v Európe schválené len v „emergency“ režime, teda bez plného zhodnotenia bezpečnosti vakcín, ktoré normálne trvá aspoň 4-5 rokov,“ píše v úvode statusu Mesík. Dodáva, že emergency schválenie znamená schválenie pre stav núdze.
Žiadny stav núdze nie je

„Tvrdé čísla jasne ukazujú, že pre deti a mladých ľudí absolútne žiadny „stav núdze“ nikde na svete neexistuje. Ani na Slovensku!“ prízvukuje vyštudovaný lekár. Vzápätí ponúka vyjadrenie, ktoré hlása naša „odborníčka“ vo vládou kontrahovanej tlači: „Covid patrí medzi 10 najčastejších príčin úmrtí detí vo svete. Prosím, zvážte očkovanie svojho dieťaťa.“ To tvrdí pediatrička Elena Prokopová. „Keď sa na Slovensku otvoria školy, počítame s tým, že detí pozitívnych na koronavírus bude pribúdať,“ povedala ešte „odborníčka“.

Skutočnú infekciu Covidom veľká väčšina detí prekoná bezpríznakovo, vysvetľuje Juraj Mesík
COVID-19 sa stal väčším strašiakom ako v skutočnosti je. Najmä kvôli tomu, že práve strachom chcú farmaceutické spoločnosti prinútiť ľudí k tomu, aby sa v čo najväčších množstvách išli dať zaočkovať. A k rovnakému kroku nútia dokonca aj... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Od začiatku pandémie zomrelo na Covid 231 detí

„Takže tvrdé dáta pre „odborníčku“: Od začiatku pandémie do februára 2021, teda zhruba za rok, z viac ako 137 miliónov (presne 137 047 945) detí a mládeže do 19 rokov v 7 veľkých a bohatých krajinách - USA, UK, Taliansku, Nemecku, Španielsku, Francúzsku a v J. Kórei - zomrelo „na covid“ 231 (slovom dvesto tridsať jedna) detí a mladých do 19 (v USA do 14) rokov.

Ešte raz 231 detí a mladých z populácie cez 137 miliónov!“ vysvetľuje Mesík a dodáva: „Ako vieme z dát z UK aj USA, prakticky žiadne z tých 231 detí nezomrelo bez vážneho, život ohrozujúceho iného ochorenia, a prinajmenšom v UK cca 80% z tých, čo zomreli, mali tmavú pokožku - čo je na Slovensku stále len veľmi malá časť populácie.“


Postup "odborníkov" zapácha

Podľa Mesíka všetkých tých 231 detí zo 137 miliónov navyše zomreli v čase, keď buď neboli ešte známe, alebo neboli všeobecne dostupné efektívne postupy včasnej liečby Covidu. „A na základe tohto tlačí korupčno-plagiátorská vláda a ňou kontrahované média do horúčok, triašok, bolestí hlavy, kĺbov, svalov, rizika myokarditíd a iných vážnych poškodení zdravia po mRNA vakcíne desiatky tisíc deti a mladých ľudí na Slovensku? To už zapácha skoro tak, ako zločinný a tragický „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ z 26. októbra 2020,“ končí svoj status vyštudovaný lekár Juraj Mesík.

Mesík: Neexistuje žiadna morálna povinnosť riskovať poškodenie vlastného zdravia
Vakcinácia je aj na Slovensku témou č.1, pretože vláda robí všetko možné aj nemožné pre to, aby zaočkovala čo najviac ľudí. Zaočkovaným ale dáva falošnú ilúziu o tom, že sú chránení, a nič vážne sa im stať nemôže. Že to tak nie je vyvracia v... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik