Škandál: Bývalý europoslanec Boris Zala si mal v Južnej Afrike vydržiavať ľahké dievčatá!
17 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bývalý europoslanec Boris Zala má problémy, ktoré mu spôsobili jeho bývali stranícki kolegovia. Vytiahli naňho, že ešte ako poslanec europarlamentu si mal v Afrike platiť dievčatá! Zala obvinenia popiera.


Boris Zala bol nielen poslancom národnej rady a europarlamentu, ale aj zakladajúcim členom Smeru a dokonca jeho podpredsedom. V europarlamente pôsobil v rokoch 2009 až 2019. Tam bol aj podpredsedom Delegácie pre vzťahy s Juhoafrickou republikou a členom Výboru pre zahraničné veci. Ako informuje portál ereport.sk členovia Smeru naňho teraz vytiahli skutočné pikantnosti.
Zala údajne chodil a na kolenách prosil, aby bol súčasťou sociálnodemokratickej strany

Spúšťačom uverejnenia pikantností o Zalovi bol zrejme rozhovor, ktorý poskytol portálu aktuality.sk. Nelichotivo sa v ňom vyjadril o šéfovi Smeru Robertovi Ficov. „Nazval by som to tak, že už nikdy prvé ani druhé husle hrať nebude,“ uviedol Zala. Dodal, že trojnásobný premiér Fico sa nechal vo svojich politických krokoch inšpirovať maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

Ficove plány však podľa Zalu nevychádzajú, pretože Smer sa vraj stal marginálnou a nepodstatnou politickou stranou na Slovensku. Zala sa poriadne oprel aj do Ficovho asi najvernejšieho kolegu Ľuboša Blahu. Materiály, ktoré vraj v minulosti predkladal, prirovnal Boris Zala k myšlienkam fašistického vodcu Talianska Benita Mussoliniho.

Bez Ficovho odobrenia Pellegrini v Smere nevyhrá, hovorí jeho spoluzakladateľ Boris Zala
Spoluzakladateľ Smeru a bývalý europoslanec Boris Zala nevie, ako dopadne zápas o predsednícky post v strane Smer - sociálna demokracia. Čítať ďalej
08 | 05 | 2020 | SITA


Toto zrejme pobúrilo smerákov natoľko, že na neho vo vyhlásení vytiahli skutočné pikantnosti. Najskôr si zaspomínali na jeho začiatky v strane, keď mal vraj doslova na kolenách chodiť a prosiť, aby mohol byť pri vzniku novej sociálnodemokratickej strany.

„Potom, keď zistil, že treba makať, chodil po kolenách, aby sa mohol ako poslanec Európskeho parlamentu schovať v bruselských krčmách. Smer-SD ho dal síce na čelo kandidátky, no prekrúžkovali ho, čo len svedčilo o jeho politickej sile. Napriek tomu sa do europarlamentu dostal, čím mu Smer-SD zabezpečil mesačne desaťtisícové príjmy, ničnerobenie a dnes kráľovský európsky dôchodok (cca 2 500 eur),“ uviedol vo vyhlásení Smer.

Boris Zala o konšpirátoroch, diktátoroch a národe ktorý pre mnohých z nich nie je ten správny
"Dlhšiu dobu si všímam polemiky a komentáre v novinách alebo na sociálnych sieťach. Zistil som, že logika diskutujúcich sa dá zhrnúť do vcelku jednoduchých foriem. Ba posledné roky sa zužuje ešte viac a stáva sa akousi vravou okolo osi Západ –... Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

V europarlamente bol vraj Zala slávny najmä dokonalou znalosťou bruselských pohostinstiev

Tým však ukázali, čo vlastne niektorí poslanci v Európskom parlamente robia. Trojnásobný premiér Robert Fico sa mal údajne v minulosti vyjadriť, že mu mali pri podpisovaní kandidátky do europarlamentu, kde bolo napísané Zalovo meno, radšej ruky dolámať. Boris Zala sa mal totiž podľa smerákov v kuloároch europarlamentu presláviť najmä dokonalou znalosťou bruselských pohostinstiev a pravidelnými návštevami jednej krajiny na juhu Afriky. Ako podpredseda Delegácie pre vzťahy s Juhoafrickou republikou chodil najmä sem. Tu si mal vďaka obrovským príjmom vydržiaval miestne dievčatá vykonávajúce najstaršie remeslo!

Boris Zala: Malo by nám tu byť vlastne veselo, máme za sebou rok paródií na vládnutie
"Batman patrí medzi moje najobľúbenejšie filmy, a to ani nie tak kvôli príbehu, ako kvôli filmovému spracovaniu. Je paródiou na takmer všetky žánre hollywoodskej filmovej produkcie, ako aj na jej vtedy polstoročnú mytológiu. Presne tak ako súčasná... Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Zrejme na tom niečo pravdy bude, pretože samotný Zala sa v minulosti netajil tým, že niekoľko jeho priateliek pochádzalo z Afriky. Starší muži tam vraj o frajerky núdzu nemajú. „Nesúvisí to, akoby si niekto pomyslel, s peniazmi. Ono to súvisí s tým, že pre juhoafrické ženy je starší muž atraktívny tým, že má určitý sociálny status, je niekým, a tá žena sa pri ňom cíti ako veľmi dôležitá a významná, ak sa o ňu starší muž zaujíma,“ priznal v rozhovore pre eReport.sk Boris Zala.

Boris Zala: "Zo slovenského „západníčenia“ trčí slama"
"Naši „západníci“ pripisujú Západu aj celú množinu hodnôt, spôsobov správania, vysokú politickú kultúru a demokratickú orientáciu. Samozrejme, v realite geografického západu nič také neexistuje, je to len vyabstrahovaný ideálny model, súbor... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Ivan Brožík