Peter Pellegrini: Zmanipulované výpovede o úplatkoch sú jednoducho lož
17 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Zmanipulované výpovede dvoch ‘kajúcnikov’ o údajnom úplatku za zavedenie virtuálnej pokladnice pre Finančnú správu boli od začiatku klamstvom," píše Peter Pellegrini na sociálnej sieti. Najpodozrivejšie podľa neho sú výpovede dvoch ľudí, hoci jeden z nich je vo väzbe a druhý na slobode.


Peter Pellegrini na sociálnej sieti tvrdí, že hneď po prvých otázkach novinárov vyhlásil, že ako verejný funkcionár nikdy od nikoho nič nežiadal. A ani od nikoho nič nedostal. "Za týmto vyhlásením si vždy budem stáť. A pre mňa osobne je tým táto téma uzavretá," napísal.



Na výpovediach Imreczeho a Suchobu jednoducho nič nesedí

Pellegrini spomína článok slovenského investigatívneho novinára. Nazýva ho "jedným z mála a skutočným," ktorý si dal podľa neho tú námahu a zhrnul fakty z výpovedí Imreczeho a Suchobu. "Jednoducho povedané, nesedí na nich nič. Miesto, čas. A hlavne akýkoľvek zmysel celej operácie, ktorú vo svojich výpovediach obaja páni tak zhodne opisujú," píše Pellegrini.

Peter Weis: Manipulácia štatistík ako pracovná metóda
Advokát Peter Weis vo svojom najnovšom blogu komentuje manipuláciu štatistík a odkazuje na zistenia lekára Radoslava Čičalu. Weis poukazuje na to, že manipulácia sa využíva ako pracovná metóda. A citátom od Winstona Churchilla, že „verím iba tým... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Čo je najpodozrivejšie?



Podľa Pellegriniho výpovede dvoch ľudí, hoci jeden z nich je vo väzbe a druhý na slobode chodiac si obzerať nové luxusné Ferrari, sú zhodné aj s logickými chybami, ktoré v blogu na portáli SME uviedol Adam Valček.  "Preto je nanajvýš pravdepodobné, že ich výpovede boli jednoducho niekým koordinované," tvrdí Peter Pellegrini.
Nejde o žiadnu spravodlivosť, ale o politickú a osobnú pomstu

Na záver príspevku dodáva, že Hlas od začiatku spustenia „očisty“ Slovenska v réžii OĽaNO upozorňuje na to, že nejde o žiadnu spravodlivosť, ale o politickú a osobnú pomstu, ktorú koordinuje skupinka vyšetrovateľov a prokurátorov špeciálnej prokuratúry. Celý tento komplot podľa Pellegriniho podrobne opísala správa Slovenskej informačnej služby. Jej výsledkom sú neustále opakované mediálne výstupy o „podozreniach“ voči predstaviteľom opozície - a o to presne súčasnej moci ide.

Guvernér NBS Kažimír má dnes vypovedať na polícii v súvislosti s korupciou a výpoveďami kajúcnikov
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos