Mazurek burcuje: Venujme všetku energiu zvrhnutiu tejto vlády!
17 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslanec hnutia Republika Milan Mazurek vyzýva k národnej jednote v boji proti súčasnej vláde. Kontroly pri vstupe do reštaurácií považuje za fašistické a nabáda ľudí, aby bojkotovali všetky firmy, ktoré chcú ľudí segregovať.


Slovensko je na tom z hľadiska nákazy koronavírusom veľmi dobre, napriek tomu sme stále strašení, ako to bude vyzerať po prázdninách a dovolenkách. Ak má byť vakcína sloboda, tak čoho sa bojíme? Žeby toho, že nám sem dotiahnu delta variant práve tí, ktorí mali byť slobodní? Pretože i oni sú šíriteľmi COVID-19, a tak je segregácia ľudí zvrátená. Kritikou kvôli tomu nešetrí v statuse ani poslanec parlamentu Milan Mazurek.
Vláda je našim otvoreným nepriateľom, pretože ničí naše životy, oberá nás o práva

Milan Mazurek je presvedčený, že vláda presne vedela, prečo dala prevádzkam možnosť dočasného „výberu“ svojho režimu. „Či pre všetkých alebo len pre tých s fašistickou priepustkou. Rátali s tým, že mnoho prevádzok si dobrovoľne vyberie nedemokratickú a protiústavnú možnosť, ktorá priamo diskriminuje neočkovaných,“ píše poslanec za hnutie Republika. Podľa neho v prvom kroku pôjde o ich rozhodnutie. Vláda bude v priebehu času semafor zafarbovať, až budú do fašistického režimu nútení prejsť všetci.

„Rátajú s tým, že ten malý počet zvyšných prevádzok sa na odpor nepostaví, lebo všetkých postupne uvaria ako žabu. A ešte nás medzi sebou rozhádajú, aby sme miesto boja proti vláde bojovali s vymyslenými nepriateľmi. Vláda je našim otvoreným nepriateľom,“ tvrdí Mazurek. Ničí naše životy, oberá nás o práva a núti nás do vakcín. A tie môžu mať katastrofálne následky, o ktorých ešte nemôžeme vedieť.

Mazurek: Farma firmy dostali pokuty za podplácanie lekárov, aby falšovali výsledky klinickej štúdie (VIDEO)
Vakcíny a vakcinácia je v súčasnosti témou č.1 nielen medzi bežnými Slovákmi, ale aj medzi poslancami. Odmietavý postoj má najmä hnutie Republika. Z tohto pohľadu je preto zaujímavé vystúpenie jej poslanca Milana Mazureka. Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Vieme však, že už po pol roku nemá človek žiadne alebo takmer žiadne protilátky, teda vakcína je z môjho pohľadu zbytočná. A príklad Izraela dokazuje, že o zastavení vírusu môžeme iba snívať. Je treba sa s ním naučiť žiť. Kto to nechápe, stráca sa v realite,“ vysvetľuje Mazurek.

Poslanec hovorí, že musíme všetku energiu venovať krokom vedúcim k ukončeniu tejto vlády. „Tí ľudia sú šialenci a zaslúžia si stáť pred súdom!“ píše rázne republikán. Dodáva, že našu nejednotnosť spolu s lacnými klamstvami využívajú na zavádzanie totality. „Všetko, čo im dovolíme, sa bude len stupňovať, a preto všetci, ktorí si vážime svoju slobodu, sa musíme správať voči budúcnosti zodpovedne,“ konštatuje poslanec.

Gastro je zúfalé: Nemajú hostí, nemajú zamestnancov, pre krízu však musia zvyšovať ceny
Pandémia koronavírusu poznačila asi najviac sektor stravovania. Gastro prevádzky boli pre lockdown dlhé mesiace zatvorené, a keď sa aj otvorili, museli sa vysporiadať s mnohými obmedzeniami. Nečudo preto, že sa ocitli vo veľkých, ba doslova... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Situácia, v ktorej sa nachádzame, je najvážnejším ohrozením našich životov a slobody

Mazurek tiež nabáda na úplné ignorovanie každého subjektu, ktorý nás nechce pustiť dnu bez informácie o našom zdravotnom stave, pretože nemá právo to žiadať. „Bojkot každej firmy, ktorej majiteľ núti ľudí do očkovania alebo ponižuje neočkovaných, ako v poslednom rozhovore jeden úbožiak a majiteľ firmy, vyrábajúcej nezdravé sladkosti. Ekonomický tlak je to, čomu všetci rozumejú.



Ten vyvolá nespokojnosť a prinúti k činom aj tých, ktorí si doteraz stále mysleli, že ak pôjdu s prúdom a budú ‘držať hubu’, tak sa im otroctvo vyhne,“ píše Milan Mazurek.

Situácia, v ktorej sa nachádzame, je podľa neho najvážnejším ohrozením našich životov a slobody od druhej svetovej vojny. Jedinou možnosťou je držať spolu a neustúpiť. „Zachovať sa ako slobodní ľudia a odmietnuť túto hru. 1. septembra musíme dostať Slovensko do ulíc. Ideme preto urobiť všetko!“ burcuje Mazurek.

Reštaurácie sú z nového režimu v koncoch: Nemáme ani čašníkov, nieto ešte kontrolóra pri dverách!
Organizátori hromadných podujatí a prevádzkovatelia podnikov si už od pondelka 16. augusta môžu sami určiť, koho pustia na podujatie, či do prevádzky. Týmto im však podľa nich štát hádže ďalšie polená pod nohy, píše portál... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Diana Zaťková