Jakubec: Vlastizrada, zločin genocídy či zmarené referendum - sedem najväčších prešľapov Čaputovej
17 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

"Nešťastných 7 a zradkyňa v akcii." Kontroverzný spevák šlágrov Martin Jakubec to vláde ani prezidentke Zuzane Čaputovej opäť nedaroval. V príspevku na Facebooku kritizuje jej prešľapy, ktorých sa za vlády OĽaNO dopustila.


"Čaputová, ako (ne)prezidentku SR vás ako občan týmto viním zo zločinu genocídy proti Slovenskému národu," začal Jakubec rozhorčene. Následne vymenoval sedem dôvodov, kvôli ktorým ju viní.
1. Experiment

Ako prvý uviedol jej nečinnosť, keď Igor Matovič ešte ako premiér riadil krajinu a postaral sa o to, aby sa na jednom mieste zhromaždili davy Slovákov pri plošnom testovaní. "Nezakročila proti bezprecedentnému experimentu na Slovenskom národe - proti takzvanému celoplošnému testovaniu na prelome rokov 2020/2021," uviedol. Zdôraznil, že vďaka týmto zhromaždeniam zahynulo 12 500 Slovákov vinou Matoviča a Čaputovej.
2. Vlastizrada

"Viním vás tiež zo zločinu vlastizrady, "pokračuje Jakubec. "Keď ste ako hlavná veliteľka Ozbrojených síl SR mlčky tolerovali zneužívanie armády ministrom obrany Naďom. Keď ste sa mlčky prizerali, ako minister Naď, bez vášho oficiálneho súhlasu, flagrantne a v priamom prenose zneužíval armádu. Pri realizovaní týchto šialených Matovičových pokusoch platených zo zahraničia na Slovenskom národe," opäť kritizuje nečinnosť prezidentky.


3. Vakcinačná kampaň

"Ďalej vás viním, že ste v rozpore so svojimi kompetenciami verejne propagovali a naďalej propagujete vakcináciu slovenského obyvateľstva experimentálnymi genetickými preparátmi," píše Jakubec rozzúrene. "Lobujete v prospech zahraničných súkromných farma firiem," dodáva.
4. Zmarené referendum

Referendum o predčasných voľbách, na ktoré opoziční poslanci naháňali podpisy, zmarila bez dlhšieho rozmýšľania. Šesťsto tisíc Slovákov žiadajúcich nové voľby tak bolo stále, zdá sa, málo. Ani to speváka nenechalo chladným.

"Viním vás tiež z trestného činu proti vlastnému národu, keď ste ako najvyšší ústavný činiteľ za asistencie ústavného súdu zmarili referendum za vypísanie predčasných parlamentných volieb. Týmto aktom ste sa v priamom prenose vysmiali takmer 600 000 občanom SR, ktorí petíciu za vypísanie referenda podpísali a doslovne ste im napľuli do tváre," píše.

Jakubec o medicínskom fašizme: Lockdownami, výtermi a rúškami nám odopierajú slobodu a práva
Strata slobody a ľudskosti. Podľa speváka šlágrov Martina Jakubca sú občanom epidemickými opatreniami odopierané občianske slobody a práva. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

5. Rozdeľovanie občanov na dva tábory

"Viním vás tiež, že podpisujete, teda schvaľujete apartheidové zákony, ktoré rozdeľujú občanov SR do dvoch kategórií," skonštatoval Jakubec v reakcii na zvýhodňovanie jednej kategórie.
6. Zahraničný vplyv

"Ďalej vás viním z vlastizrady, lebo sa od vášho zvolenia preukázateľne radíte ako postupovať s cudzími ambasádami," domnieva sa.
7. Likvidácia ekonomiky a budúcich generácii

Aj pri siedmom bode platí, že kameňom úrazu je nečinnosť prezidentky. Lockdowny však ničili slovenskú ekonomiku bezprecedentným príkladom.

"Ďalej vás viním, že od marca 2020 sa bezprecedentne prizeráte, ako najskôr Matovičova a potom Hegerova vláda svojimi nekompetentnými a priam diletantskými rozhodnutiami, pod rúškom pandémie Covid-19 v priamom prenose obmedzuje základne práva občanov SR garantované Ústavou SR, rozkladá právny štát, likviduje ekonomiku lockdownami, míňa miliardy eur na dôsledky, nie na príčiny a prevenciu plndémie a pod rúškom plánu obnovy zadlžuje všetkých občanov SR na niekoľko budúcich generácií," uzatvára s hnevom Jakubec.

Ak chcete dediť, dajte rodičov a starých rodičov zaočkovať a urýchlite tento proces, šokuje Jakubec (VIDEO)
Spor medzi zaočkovanými a nezaočkovanými sa nepáči ani kontroverznému spevákovi Martinovi Jakubcovi. Názor na to vyjadril vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik