Za jeden vpich pol milióna eur. Čistá zvrátenosť, krúti hlavou nad očkovacou lotériou Karol Farkašovský
16 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

V nedeľu večer sa spustil na verejnoprávnej RTVS prvý diel Matovičovej očkovacej lotérie. Podľa reakcií ľudí sa skončila úplným fiaskom. A to nielen obsahovo, ale aj moderátorsky. Kritika sa však za celú lotériu valí na ministra financií prakticky zo všetkých strán.


A schytal to aj on SNS. Ústami svojho člena a exposlanca Karola Farkašovského na lotérii skritizovala prakticky všetko. Farkašovskému sa v statuse nepáčilo nielen to, ako prišla Zuzana o vysokú výhru, ale aj to, že ide o hazard za našich spoločných 21 miliónov.
Podobnú lotériu skúšali v americkom štáte Ohio a skončilo sa to fiaskom

„Dúfam, že tá pani, ktorá prišla o 400-tisícovú výhru v slávnej lotérii, neskončí na psychiatrii. Cynické hazardovanie so zdravím, chrapúnstvo v priamom prenose verejnoprávnej televízie, horor slovenskej súčasnosti, to už je veľa aj pre silné povahy,“ čertí sa Farkašovský.

Podľa exposlanca je paradoxné, že v televízii, ktorú platíme z našich daní, sa rozdávajú nekresťanské stá tisíce našich spoločných peňazí zo štátneho rozpočtu za to, že si niekto nechal pichnúť experimentálnu vakcínu. „Za jeden vpich pol milióna eur. Čistá zvrátenosť - pri všetkej úcte voči zaočkovaným. Kam toto všetko vedie?“ pýta sa nechápavo národniar. Dodáva, že lotéria je iba vypočítavá hra s emóciami.

Spustila sa očkovacia lotéria! Lukáš a Zuzany prišli kvôli šialeným pravidlám o závratné sumy
Tak, a už sa to rozbehlo. Verejnoprávna RTVS včera večer odvysielala prvé žrebovanie očkovacej lotérie. Čo na tom, že sa vyhadzujú peniaze aj tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, čo na tom, že podmienky sú pre niekoho absolútne neprijateľné, čo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Neprináša žiadne informácie, ktoré by pomohli presvedčiť váhavých ľudí o prospešnosti očkovania. Podobnú lotériu skúšali v americkom štáte Ohio. Skončilo sa to fiaskom. My sme nepoučiteľní a ako hlupáci, učíme sa na vlastných chybách. Aj to nám trvá dlho,“ konštatuje Farkašovský. „Hádajme, aký osud asi postihne najnovší výmysel slovenského ministra financií. Hrozné je, že účastníkom takýchto slaboduchých experimentov a idiotizácie spoločnosti je celý národ. Čím sme si to zaslúžili?“ kladie ďalšiu otázku Farkašovský. Sarkasticky predpokladá, že každý Slovák bude výhercom lotérie žičiť.



„Sme určite všetci prešťastní, aké zdravé bude naše Slovensko po tomto marketingovom paškvile a duševnej genocíde. Máme vo vláde generála – ministra zdravotníctva. Pán generál, čo tak zaveliť na návrat k zdravému rozumu, zabezpečeniu liekov, vitamínov, posilňovania imunity a dostupnej zdravotnej starostlivosti nielen pre zopár výhercov lotérie, ale pre všetkých občanov Slovenska? Aspoň za tých 21 miliónov eur?“ končí status národniar Karol Farkašovský.

Matovič to za lotériu poriadne schytal: „Vy ste chorý človek. Toto mohol vymyslieť len zákerný sadista!“
Igorovi Matovičovi sa opäť podarilo poriadne nasrdiť Slovákov. Včera sa totiž spustila jeho toľko vychvaľovaná očkovacia lotéria. Kým on sa na sociálnej sieti teší z toho, akú super genialitu zase vymyslel, Slováci mu za to v diskusii veruže... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik