Ľudia, pozbierajte v sebe všetky sily k odporu! Bojujte o svoje živobytie, deti a rodiny! Vyzýva Heredoš
16 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Od dnešného dňa platí na Slovensku nový Covid automat. Je založený na piatich farbách a údajne na dobrovoľnom rozhodnutí majiteľov prevádzok, akú klientelu k sebe pustia. Doslova smrteľná rana to však môže byť pre majiteľov gastro prevádzok a ubytovacích zariadení.


Situáciu v gastro segmente pozorne sleduje aj Miroslav Heredoš, poslanec parlamentu za hnutie Republika a bývalý aktivista, ktorý vzišiel práve z tejto časti nášho hospodárstva. Ako píše v statuse, v súčasnosti ide o devastáciu gastro podnikania na Slovensku.
Mikasove zóny sú farby krachu! Čierna je pohreb!

Heredoš priznáva, že ľudia mu píšu množstvo správ jednak ohľadom projektu Voľná zóna a nálepky, z čoho je šťastný, lebo vidí koľko odvahy majú. V obchode aj v gastronómii. „Čo je však smutné, píšete mi aj to, že ste mnohí na kolenách a že takto, ako chce Covid automat, nemôžete a nechcete fungovať,“ konštatuje Heredoš a dodáva, že spoločným menovateľom je:

  • Slabá pomoc od štátu za 18 mesiacov

  • Neschopnosť splácať svoje úvery a pôžičky, ktoré ste nabrali na podnikanie

  • Rozpad klientely

  • Rozpad cestovného ruchu a žiadni zahraniční hostia/storná ubytovania


„Verte mi, keď to čítam, je mi do plaču. Lebo všetci vidíme, že tu vôbec nejde o pandémiu, ale o zničenie strednej vrstvy podnikateľov. Dokonca je to frontálny útok na mikropodnikateľov, ktorý tvoria 97 percent trhu na Slovensku,“ píše Heredoš.



„Slovensko nie je Bratislava, ale celé územie a stred našej krajiny a východ veľmi trpí! Priatelia, tieto farebné zóny, ktoré sú v Mikasovom a vládnom ekonomickom valci (Covid gastro smrtomate), to sú farby krachu! Čierna farba je pohreb!“ varuje poslanec.

Prosí ľudí, aby v sebe pozbierali všetky sily k odporu a bojovali o svoje živobytie, deti a rodiny! „Už nič iné nám neostáva, iba v svojej lokalite, práci, podnikaní, tam všade bojovať a stavať sa na odpor! Odpor je cesta, prosím, bojujme spoločne,“ končí status poslanec za hnutie Republika Miroslav Heredoš.

Heredoš tvrdí, že zničenie gastra ide podľa plánov „veľkého resetu“ elít. Na konci bude totalita
Miro Heredoš, ktorý sa postavil na čelo iniciatívy slovenských gastronómov v čase Korony, napísal na Facebook zaujímavý príspevok. Informuje, že ničenie podnikania ľudí a následné existenčné problémy celých rodín sú plánom elít. Deje sa takzvaný... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Petra Demková