Víťazka Miss zotrela komičku Salátovú: Neexistuje škaredá žena, iba lenivá
15 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Rozpútala vášne v celej krajine a pritom jej stačil len jeden príspevok, jedno vyjadrenie. Komička Simona Salátová nedávno kritizovala organizátorov súťaže Miss Slovensko za ich výber súťažiacich. Okrem mnohých iných známych osobností si to nenechala páčiť ani víťazka Sophia Hrivňáková, píše Pluska.


Podľa bacuľatej komičky by mali v Miss Slovensko súťažiť aj obézne dievčatá. Pri pohľade na súťažiace sa tak ihneď rozhodla svoj názor vyjadriť na sociálnych sieťach a pobúriť tak celé Slovensko. „A depresia je na svete. Máme málo prípadov porúch príjmu potravy doslova u detí? Prečo tam nemôže byť ukázaná aj normálna veľkosť ženy? Nikto, kto tam sedí, sa tomu nečuduje? Dievčatá sú krásne a šikovné. Ale to sú aj ženy, ktoré nemajú veľkosť S, tak prosím, nevnucujme predstavu, že len a len toto je skutočná krása," napísala na Instagram.

„Nerozumiem tomu, že na Slovensku nevieme spraviť aspoň maličký krok smerom dopredu. Pozerajte na mňa ako na kravu, ale vidieť to nepomôže žiadnej žene alebo dievčaťu,“ pokračovala, čím rozpútala na internete vojnu.

Reagovala aj samotná víťazka tohtoročnej Miss. ,,Áno, postrehla som to. Nesúhlasím so Simonou, že sme vychudnuté, podľa mňa máme všetky zdravú postavu. Môže to byť dané aj genetikou. Na vlastné oči som videla, že každá sa normálne stravuje, aj na sústredeniach sme mali bohatú stravu, čiže žiadne drastické diéty sme s dievčatami nepodstupovali. Čítala som aj u niekoho, kto bol na prenose, že sa vyjadril, že neexistuje škaredá žena, iba lenivá, tak to mi tak utkvelo v hlave," uviedla pre Plusku.

Mali by byť aj obézne ženy v Miss? Salátová na internete spustila vojnu, pridala sa aj Beňová
Komička Simona Salátová zrejme nepatrí k veľkým fanúšikom súťaže Miss Slovensko. Nedávno na internete rozpútala vášnivú debatu o tom, či by sa mali súťaže zúčastňovať iba štíhle ženy tak, ako je rokmi zvykom. Svoj názor jasne vyjadrila aj... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Tibor Sipos