Svetové lekárske autority a svetová inkvizícia (Valentin Katasonov)
15 | 08 | 2021 I Iveta Machová

Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry)


„Univerzálne očkovanie je obrovská chyba!“


Už som písal o anglickom lekárovi Vernonovi Colemanovi , ktorý niekoľko desaťročí vo svojich knihách a verejných prejavoch varoval milióny ľudí pred rizikami, ktoré vznikajú pri kontakte občanov so systémom zdravotníctva a farmaceutickými spoločnosťami. Pre zdravotnícke inštitúcie a výrobcov liekov sa človek stáva prostriedkom na obohatenie. Takýto systém nepotrebuje zdravého, ale chorého človeka. Coleman ostro kritizuje celkové očkovanie proti COVIDu-19.

Takíto bojovníci existujú aj v iných krajinách. A tento rok pribudli do zoznamov opozičníkov oficiálnej medicíny a Big Pharmy (Veľkej farmy) nové mená, niektoré z nich sú v lekárskom svete veľmi známe.

Andrew Kaufman


Dr. Andrew Kaufman, a certifikovaný súdny psychiater z USA, hovorí : „Pandémia koronavírusu nie je skutočnou medicínskou pandémiou a neexistujú žiadne dôkazy o pandémii. Očkovacie látky nie sú účinné proti COVIDu-19. Okrem toho neexistuje žiadna jasná definícia tejto choroby a neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by naznačovali, že príčinou ochorenia je COVID-19. V dôsledku novej choroby neexistuje žiadna následná úmrtnosť, čo znamená, že nie je potrebné žiadne očkovanie.“

Dr. Hilde De Smet  z Belgicka, hovorí : „Nová očkovacia látka proti COVID-19 nie je bezpečná, neexistuje žiadna pandémia. Ľudia budú pokusnými králikmi a môžeme mať výrazné vedľajšie účinky “

O bojovníkoch s lekárskou mafiou (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Dr. Nils Fosse z Nórska, hovorí : „Vakcína proti COVIDu-19 je nebezpečná a neúčinná. Ide o novú technológiu, ktorá bola použitá iba u niekoľkých tisícok  ľudí. Úmrtnosť v Nórsku je normálna.“

Elizabeth Evansová


Doktorka Elizabeth Evansová zo Spojeného kráľovstva, spoluzakladateľka britskej aliancie „Slobodná medicíny Veľkej Británie“ (UK Medical Freedom): „Vakcíny proti COVIDu-19 nie sú bezpečné a účinné. Technológia je príliš neznáma, a preto nie je bezpečná."

Z iniciatívy Dr. Evansovej bol pripravený otvorený list o zdravotnej bezpečnosti a etike očkovania detí proti COVIDu-19. List bol adresovaný výkonnej riaditeľke MHRA (Správa liekov a zdravotníckych výrobkov ) Dr. June Raineovej. List obsahoval varovanie pred škodlivými účinkami očkovania detí a vyzýval na okamžité zastavenie. Výzva obsahuje podpisy viac ako päťdesiatich špecialistov.

Carrie Madejlekárka z USA : „Neexistuje žiadna globálna pandémia COVIDu-19, testy PCR neboli navrhnuté na detekciu choroby. Vakcína je príliš experimentálna. Neexistuje žiadna pandémia."

Piotr Rubas , lekár z Poľska, pracuje ako všeobecný lekár v Nemecku: „Vakcína sa musí testovať, prečo by som sa mal vystavovať nebezpečenstvu očkovania neznámou vakcínou proti chorobe, ktorej úmrtnosť nepresahuje sezónnu chrípku."

Big Pharma je najmocnejším lobistom v Amerike (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Za každý takýto prejav v tlači alebo na internete sa objavili desiatky vyvrátení, ale tak primitívnych a podobných, že som spočiatku mal podozrenie, že organizátori / prospechári očkovacej kampane nakupovali za pár grošov nie veľmi vzdelané osoby, ktoré píšu akoby kopírované „vyvrátenia“. Teraz sa však prikláňam k názoru, že to robia roboti.

Nie je to dokonca ani cenzúra. Skôr inkvizícia. Kritikov očkovania sa pokúšajú morálne zničiť a označujú ich za „šialených“, „falšovateľov“ a „konšpiračných teoretikov“. Takmer všetci, ktorí nesúhlasia vyzývajú na otvorené a úprimné diskusie o COVIDe-19 a očkovaní. Žiadajú, aby sa WHO a národné zdravotnícke úrady pri rozhodovaní o karanténe a očkovaní spoliehali na názory nielen úradníkov, ale aj odbornej komunity. Žiaľ, ani WHO, ani vládne rezorty tieto výzvy nepočúvajú.

Geert Vanden Bossche


Vakcinačná inkvizícia nešetrí nikoho. V marci stála svetovým očkovateľom v ceste taká autorita ako Geert Vanden Bossche. Pre WHO a Big Pharma boli Bosscheho vyhlásenia šokom: boli presvedčení, že Bossche je „ich“. Je to nemecký odborník na virológiu a vakcíny, doktor vied.

Potom ako pracoval v oblasti akademickej vedy, Bossche začal spolupracovať so spoločnosťami Big Pharma na vývoji a uvoľňovaní vakcín (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Neskôr sa pridal k tímu Global Health Discovery  nadácie Billa & Melindy Gatesocov v Seattli (USA).

Spolupracoval s Globálnou alianciou pre vakcíny a imunizáciu (GAVI),kde bol hlavným manažérom očkovacieho programu proti ebole. Z GAVI odišiel Bossche pracovať do Nemeckého centra pre výskum infekcií v Kolíne nad Rýnom ako vedúci vývoja vakcín.

Ľudia sú pre Big Pharmu „novou ropou“ XXI. storočia (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Zuzana Perželová


Ako je teraz zrejmé, Bossche začal mať pochybnosti o správnosti smerovania GAVI už v roku 2015. Podrobne preskúmal a spochybnil bezpečnosť očkovacej látky proti ebole používanej pri pokusoch s kruhovým očkovaním v Guinei. Jeho kritická vedecká analýza a správa o údajoch publikovaných WHO v časopise Lancete v roku 2015 boli odoslané všetkým medzinárodným zdravotníckym úradom a regulačným orgánom zapojeným do programu očkovania proti ebole. Vtedy Bossemu, ako nezávislému vedcovi nevenovali pozornosť, jeho pochybnosti nevyšli za hranice veľmi úzkeho okruhu špecialistov.

A tu prichádza senzácia! 6. marca tohto roku zverejňuje Gert Vanden Bossche otvorený list o očkovaní proti koronavírusu vo svete. List s názvom: „Všetkým úradom, vedcom a odborníkom na celom svete, všetkým zainteresovaným: celému svetu“. Podľa vedca môže používanie liekov na COVID-19 spôsobiť globálne zníženie imunity u ľudí.

Bossche varuje pred možnými dlhodobými dôsledkami vakcín proti koronavírusu a navrhuje okamžite zastaviť kampaň hromadného očkovania. Bossche poznamenáva, že nie je zásadovým odporcom vakcín, ale masívne používanie preparátov ako prevencia, je nebezpečné. Navyše moderné lieky nemožno nazvať vakcínami - neprešli požadovaným testovacím cyklom.

Ide o experimentálne lieky, ktorých používanie si vyžaduje prísne predpisy. Používanie takýchto liekov je počas vírusovej pandémie nebezpečné. „Cirkulujúce mutácie vo víruse, ktoré sa vyskytnú počas pandémie, môžu viesť k vzniku oveľa nebezpečnejších kmeňov vírusu... Tieto mutácie môžu tiež tolerovať zložky súčasných vakcín," hovorí nemecký virológ.

Vznik efektu straty vírusovej imunity, hovorí Bossche, je jednou z hlavných hrozieb hromadného očkovania. A najväčším nebezpečenstvom pre ostatných budú časom tí, ktorí boli očkovaní: stanú sa hlavným zdrojom infekcií v dôsledku straty vírusovej imunity.

Synergia chamtivosti a lží. O prepojení Big Pharma s mediálnymi korporáciami (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Zuzana Perželová


Doktor Vernon Coleman bol z Bosscheho otvoreného listu príjemne prekvapený. Ukazuje sa, že práca nemeckého lekára v Nadácii Billa a Melindy Gatesových, v celom rade spoločností Big Pharma, v GAVI mu neubrala na schopnosti myslieť a smelo sa vyjadrovať k odborným problémom.

Dr. Bosshe poukázal na to, že vakcíny, ktoré sa v súčasnosti používajú, nie sú vhodné na boj s vírusovou infekciou,"  hovorí Coleman. Vo svojom videu „Vakcíny proti Covidu-19 sú zbraňami hromadného ničenia a môžu zničiť ľudstvo“ opakuje Coleman hlavné tézy nemeckého odborníka.

Ďalším prekvapením pre organizátorov univerzálneho očkovania bolo vyhlásenie francúzskeho virológa Luca Antoina Montagniera. Je ťažké nájsť viac titulovaného odporcu očkovania. Doktor vied, člen Francúzskej akadémie, laureát Nobelovej ceny za medicínu. Vlani Luc Montagnier povedal , že vírus je umelého pôvodu. „Toto je práca molekulárnych biológov," hovorí virológ. „Za akým účelom je nejasné ... Mojou úlohou je predložiť fakty, nikoho neobviňujem, neviem kto a prečo to urobil.

Skutočnou bombou bol rozhovor francúzskeho virológa, ktorý 18. mája poskytla americká verejná organizácia RAIR Foundation USA. Hneď upozorňujem, že tento rozhovor je zakázaný. Nejaký čas sa s ním dalo zoznámiť prostredníctvom videoprednášok Sergeja Kurgiňana o očkovaní, ale koncom júna boli tieto prednášky tiež zablokované.

Niekoľko slov o farmaceutickom zázraku (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Ale na internete sa objavili pohotové argumenty, že laureát Nobelovej ceny, ako sa ukazuje, „nemá priateľské vzťahy s vedou“, že je skutočným „teoretikom sprisahania“ a že Montagnierove vyhlásenia sú „falošné“.

Jednako známa produkcia robotov iba zvyšuje záujem o to, čo Montagnier hovorí. Napriek tomu, že Montagnierovo „vyčistenie“ je oveľa dôkladnejšie než „vyčistenie“ mnohých ďalších odporcov a kritikov očkovania, podarilo sa mi zachytiť celý rozhovor v plnom rozsahu, pričom som stenograficky prepísal niektoré jeho fragmenty.

Montagnier označil očkovanie proti koronavírusu za chybu, ktorá sa dostane do učebníc. Potvrdil slová  korešpondenta RAIR Foundation USA o tom, že podľa údajov WHO, po začatí vakcinácie „krivka, ktorá ukazuje nové infekcie prudko stúpla, spolu s úmrtiami." „Je zrejmé, že nové varianty [vírusu] vznikajú selekciou pomocou protilátok v dôsledku očkovania," povedal virológ.

Profesor Montagnier pred niekoľkými týždňami poskytol nový 11-minútový rozhovor, v ktorom mimoriadne tvrdo hovoril o myšlienke univerzálneho očkovania. "Univerzálne očkovanie je obrovská chyba." Ide o vedeckú chybu a takpovediac lekársku chybu. To, čo sa deje, je úplne nemysliteľné a jedného dňa sa za to bude treba zodpovedať. Práve očkovanie urýchľuje tvorbu nových kmeňov vírusu. 

O negatívnych dopadoch vakcinácie, ktoré nemožno skryť (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Zuzana Perželová


Čínsky vírus sa stretáva s protilátkami vytvorenými vakcínou a má dve možnosti: buď zomrieť, alebo nájsť spôsob, ako očkovaciu látku obísť. Nové kmene sú reakciou vírusu na očkovanie. V celej krajine môžete sledovať, ako sa zhoduje vlna očkovania a vlna úmrtí. Sledujem prípady ľudí, ktorí sa nechali zaočkovať a takisto ochoreli. A dokážem, že tento vírus so svojou mutačnou schopnosťou vydrží očkovanie,“ vyhlásil Montagnier.

Videá s novým rozhovorom boli okamžite zablokované, ale zobrazujú sa znova a znova. Montagnier poskytol rozhovor vo francúzštine a čoskoro sa v anglickej tlači začali objavovať jeho „citáty“, ktoré nemali nič spoločné s originálom. Potom ich podľa kánonov modernej inkvizície začali roboti vyvracať ako „absurdné“.

„Odporcovia“ laureáta Nobelovej ceny navyše poukazujú na úctyhodný vek Montagniera - 88 rokov (hovorí sa, že starý muž už prežil svoju myseľ). Počúval som jeho prejavy. A myslím si, že nikto z jeho anonymných „odporcov“ sa neodváži vstúpiť do osobného sporu s Montagnierom, mužom s úplným duševným zdravím a kolosálnym vedeckým zázemím.

Rockefellerova nadácia a výzva na univerzálne očkovanie (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Iveta Machová