S misskou pri mori a dlhy nezaplatené? Slávny šéfkuchár má čo vysvetľovať
14 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Nie sú spolu veľmi dlho, zato sa už stihli rozruch o postarať. Nový prominentný pár v slovenskom šoubiznise tvorí víťazka súťaže krásy Miss Adriana Pospíšilová a slávny šéfkuchár Andrea Ena. Zamilovanému páru však verejnosť vyčítala luxusné dovolenkovanie v čase, kedy nemajú uhradené dlhy vo výške 18 tisíc eur, píše Pluska.


Reštauráciu U Taliana si nevedia vynachváliť ani najväčšie hviezdy československého šoubiznisu či politici. Onen Talian je práve spomínaný Ena, ktorý sa len nedávno dal dokopy s misskou Pospíšilovou. Avšak ani jej bývalý partner nie je žiadna nevýrazná myška, práve naopak. Ide o bossa kedysi obávanej zločineckej skupiny piťovcov - Juraja Ondrejčáka.
Dlhy v poisťovni

Reči o dlhoch talianskeho šéfkuchára začali kolovať veľmi rýchlo. Najmä po tom, ako zobral svoju novú lásku na taliansku Sardíniu, z kadiaľ postovali zamilované snímky na sociálne siete. Výčitky o 18-tisícoovom dlhu preto na seba nenechali dlho čakať. Podľa šéfkuchára je však pravda celkom iná.



„Naozaj sa stalo, že som mal nedoplatok na odvodoch do sociálnej poisťovne, nebolo to však 18 000 € ako písali iné médiá, ale 8 713,58 €, na čo sme dostali splátkový kalendár a suma je už uhradená,“ vyšiel s novými informáciami na povrch.

Dôvod vzniku dlhu taktiež prezradil. „V rámci mimoriadnej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 sme požiadali Sociálnu poisťovňu o odklad úhrady odvodov za mesiac apríl.  Podmienkou na povolenie odkladu úhrady poistného je pokles čistého obratu minimálne o 40 percent a úhrada tej časti odvodov, ktorá sa týka zamestnancov.  Žiaľ, tu prišlo k omylu z našej strany,“ vysvetlil Ena pre Plusku.

Dara Rolins zabila motocyklistu: Rodine odmietla zaplatiť bolestné. Pohla s ňou až exekúcia!
Tragická nehoda Dary Rolins, kedy pri šoférovaní zabila vodiča na skútri, vyvoláva vášne aj po 11 rokoch. Právnik pozostalých Karel Friml vo svojej novej knihe otvorene opísal, že jej odpor vyplatiť bolestné zlomil až zásah exekútorov, píše... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Tibor Sipos