Romana Tabak z OĽaNO sa fotí s mladým olympionikom iba v bikinách (FOTO)
14 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalá tenistka a dnes poslankyňa OĽaNO Romana Tabak o sebe dáva vedieť čoraz častejšie. Ukážkovým príkladom bolo kúpanie sa v zakázaných vodách, čím sa dokonca pochválila na Instagrame. Tam nedávno zavesila fotku s olympionikom Samuelom Balážom, ktorému gratulovala len v čiernych bikinách, píše Pluska.


Na poslaneckej stoličke už na svoju tenisovú kariéru nemá čas. Tabak tedA aspoň podporuje slovenských športovcov vrátane olympionikov. Aspoň z jej Instagramu to má budiť taký dojem. Začiatkom roka sa napríklad posťažovala na podmienky, v akých trénujú slovenskí kanoisti.

„Nechcela som veriť, že naši najlepší kanoisti sa pripravujú v tak zlých podmienkach. Nemajú hygienické zariadenia, prezliekajú sa v kontajneroch. Sú to nedôstojné podmienky pre profesionálny šport,“ napísala k fotografii.

Tabák sa chválila kúpaním v chránenom potoku: Ako sa postaví k svojej poslankyni z OĽaNO Budaj?
Poslankyňa Národnej rady SR Romana Tabák sa na sociálnych sieťach pochválila tým, že sa okúpala v chránenom tatranskom potoku. Správa Tatranského národného parku (TANAP) podá podnet na Slovenskú inšpekciu životného prostredia. Minister životného... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


Najnovšie kontroverzná poslankyňa, známa svojimi prešľapmi, podporila "strieborného" kanoistu Samuela Baláža. reprezentuje Slovenskú republiku v kanoistike a zatiaľ to zvláda perfektne.

"Dnes to stačilo na striebro, Nemci sú v závere silní a predbehli nás. Striebro je však super. Boli to posledné preteky pred olympiádou v Tokiu a určite nás to motivovalo. Utvrdili sme sa v tom, že sme v špičke v K2 aj v K4. V príprave urobíme maximum pre to, aby sme v Tokiu dosiahli čo najlepší výsledok," uviedol pre TASR Samuel Baláž.

„Gratulujem,“ napísala poslankyňa OĽaNO k fotografii s mladým športovcom. Snímka na sociálnych sieťach však po pár hodinách zmizla. V ruke pritom držala jeho medailu a na sebe mala iba čierne bikini.

Tabák opäť perlila: "Jebavý Roman! V zahraničí našťastie Džebavý," robila si švandu z exkolegovho mena
Kontroverzná poslankyňa Romana Tabak sa opäť postarala o vtipný moment, tentoraz na sociálnej sieti. Tam zverejnila fotku so svojím exkolegom, tenistom Romanom Jebavým. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková