Mesík poukazuje na knihu o skorumpovanom zdravotníctve z roku 2013: Pfizer manipuloval už vtedy!
14 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Lekár a analytik Juraj Mesík je kritickým postojom k spôsobom riešenia pandémie koronavírusu známy. V najnovšom príspevku na sociálnej sieti Facebook poukazuje na knihu s názvom Škodlivá medicína: Kniha plná rozhorčenia. Napísal ju Frank Gunter v roku 2012, publikovaná bola v roku 2013. Šokujúce na nej sú najmä spojitosti s dnešnou situáciou či manipulovaním spoločnosťou Pfizer. 


"Vrele odporúčam: Kniha o ceste, ktorá viedla k stovkám tisíc zbytočne mŕtvych ľudí v Európe, USA a inde počas pandémie covidu. Autor je nemecký praktický lekár a kritik pomerov v zdravotníctve a v "akademickej medicíne," začal Mesík na sociálnej sieti.

Od vydania ubehlo osem rokov, avšak mnoho Gunterových tvrdení platí dodnes. Práve na ne popredný slovenský analytik poukazuje. "Odvtedy, žiaľ, veci pokročili ešte oveľa ďalej a vyústili do dnešnej tragédie. O tom, ako sa manipulujú vedecké štúdie, vyrábajú pacienti zo zdravých ľudí (veľmi aktuálne pri masovom očkovaní mladých), ako sa do obehu dostávajú len mizerne otestované liečivá s vážnymi nežiaducimi účinkami (aktuálne mRNA) a ako celý systém ‘medicínsko-priemyselného komplexu’ funguje a metastázuje v nič netušiacich spoločnostiach," uviedol Mesík.


Skorumpovaný Pfizer

Šokujúce sú aj tvrdenia o spoločnosti, ktorej meno sa dnes skloňuje snáď najčastejšie - Pfizer. Nedávno zverejnené zmluvy medzi Pfizerom a krajinami sveta, ktoré vyvolali otázky ohľadom korupcie tejto farma firmy, slová v knihe potvrdzujú. Nemecká spoločnosť dodávajúca vakcína proti COVID-19 mala podľa autora v rokoch 2009/10 podplácať lekárov vo svoj prospech, na čo poukázal aj Mesík v príspevku.

"Firma Pfizer vyplatila v roku 2010 celkovo 177 miliónov amerických dolárov asi 200 000 lekárom. Koncern Glaxo-Smith-Kline, ktorý okrem iného vyrába očkovaciu látku proti prasacej chrípke Panderix, v roku 2009 finančne podporil 5 331 lekárov sumou 56,8 miliónov dolárov. Navyše vyplatil 28,5 miliónov inštitúciám, aby realizovali štúdie. Firma Merck and Co. investovala v roku 2010 sumu vyše 20,4 milióna dolárov do 2 088 lekárov," citoval úryvok z knihy.



"Moja rada: kúpte, prečítajte si a darujte svojej lekárke/lekárovi," odporúča Mesík na záver.

ŠKANDALÓZNE ODHALENIE: Tajná zmluva Pfizer/EÚ – o miliardy predražené vakcíny, zodpovednosť na pleciach štátov únie, účinok vakcín nejasný
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová