Matovič má nákupnú horúčku. Nakupuje vysielací čas ako blázon! Ide propagovať svoju lotériu
14 | 08 | 2021 I Ondrej Stefik

Ministerstvo financií SR v centrálnom registri zmlúv zverejnilo kontrakty na vysielanie zvukovo obrazových diel o vakcinačnej lotérii. Matovič nakupuje za naše peniaze obrovské množstvo mediálneho priestoru. Zoznam zmlúv na vysielací čas je čoraz dlhší.  


Mediálne domy si prídu na svoje. Markíza napríklad podpísala s expremiérom zmluvy na poskytnutie vysielacieho času. Šialené sumy idú iba na tento účel, teda na vysielanie. Na svoje si určite prídu aj produkčné spoločnosti, ktoré budú vyrábať reklamné spoty.

Iba Markíza napríklad dostane od Matoviča 1 080 000 eur za poskytnutie svojho vysielacieho času. Podľa zmluvy minister financií u nej nakúpil vysielací čas v „požadovanom trojminútovom zvukovo-obrazovom formáte". Podľa prílohy číslo 1 zmluvy 2021/097 ide pravdepodobne o vysielanie reklamnej kampane vakcinačnej lotérie. Vysielať sa má v termíne od 16. 8. do 15. 10. 2021. Túto bizarnú záležitosť budeme vidieť na obrazovkách od pondelka do piatka vždy o 20:15.

Zjavne táto záležitosť vytočila aj prívrženkyňu politického subjektu Republika Luciu Omámikovú.  Na facebookovom profile zverejnila screenshot  (fotografiu obrazovky), kde vidno sumy kontroverzných kontraktov. Pridala aj komentár, ktorý reflektoval jej momentálne emocionálne rozpoloženie súvisiace s touto informáciou.

Drucker vyzýva premiéra Hegere k výmene Matoviča na poste ministra financií
Tomáš Drucker uverejnil na Facebooku video blog, v ktorom skritizoval Matoviča a vyzval Hegera, aby ho odvolal za neschopnosť. Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik