Verejne zdieľaný príspevok Petra Sabaku zmizol. O čom bol a prečo nahneval aj Belousovovú?
13 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Je zarážajúce, že namiesto vecnej, odbornej argumentácie, lustrujete politické pozadie a politické názory kolegov, ktorí majú iný názor na očkovanie, liečbu a vôbec riešenie koronakrízy. Ako si vy vôbec dovolíte tvrdiť, že ich odborné názory na vakcináciu vyplývajú z ich názorového, politického pozadia ?!" Reagovala Anna Belousovová na sociálnej sieti na príspevok lekára Petra Sabaku, ktorý bol medzitým vymazaný. Sabaka v ňom hejtoval MUDr. Andreja Janca a Prof. MUDr. Štefana Hrušovského. 


"Ak sa vyznáte v medicíne tak ako v politike, potom sa nedivte, že ľudia vám a vám podobným nedôverujú," píše Anna Belousovová. Lekár Peter Sabaka vo verejne zdieľanom príspevku, ktorý na sociálnej sieti už nie je dostupný zhejtoval podstatne starších a skúsenejších kolegov, MUDr. Andreja Janca a Prof. MUDr. Štefana Hrušovského.

Weiss komentuje neohlásenú návštevu predsedu maďarského parlamentu Kövéra v Šamoríne
„Ak páni L. Kӧvér a G. Gyimesi pateticky hovoria o zločine a hriechu voči slovenským Maďarom v rokoch 1945 – 1947 a nespomínajú tieto zločiny a hriechy vrátane masového vyháňania kolonistov, slovenskej a českej inteligencie atď. po zabratí... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Petra Demková

O čom bol Sabakov príspevok?

"Na dnes malý náhľad do antivax sveta. Osobnosti, napísal. O MUDr. Jancovi uviedol, že je diabetológ a internista v neštátnej  ambulancii a kandidoval podľa neho za krajne pravicovú stranu Národ a spravodlivosť. A že nelieči pacientov s ťažkým priebehom Covid19 v nemocnici pri lôžku a aj to, že je zakladateľom Slovenskej lekárskej únie špecialistov, ktorá podľa Sabaku nie je žiadna veľká oficiálna lekárska spoločnosť. A že je častým prispievateľom do Infovojny a "Hlasných" správ.

K prof. MUDr. Hrušovskému uviedol, že je primárom Hepatobiliárneho centra v Michalovciach a robí hepatológiu, gastroenterológiu, internú medicínu. A že je pozitívne ladený k dezinfomédiám a že nelieči pacientov s ťažkým priebehom Covid19.

Otázku, čo majú títo páni spoločné nechal lekár Sabaka otvorenú.

[gallery ids="247270,247269"]

Blaško: Dajte lekárovi podpísať toto vyhlásenie o zodpovednosti a žiadny vám vakcínu nepodá
Ako na lekárov pred vpichom experimentálnej vakcíny radí nielen právnik Peter Weis, ale aj bývalý kandidát na bratislavského župana Rastislav Blaško. Choďte sa dať očkovať s vyhlásením v ruke. To pripravil právnik Weis. Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pán profesor Hrušovský viedol prvý tím transplantácie pečene

"Mne osobne to pripomína obdobie normalizácie, keď sa potláčala diskusia a každý iný názor bol braný ako útok a patent na rozum mali len tí, čo mali v rukách moc a ich poskokovia," píše Belousovová odpoveď na otázku lekára Sabaku.

Profesora Hrušovského hodnotí ako vysoko morálneho človeka, ktorý nikdy nikoho verejne nezhadzoval ani za odborné ani za politické názory, ako to urobil vo vymazanom príspevku Sabaka.
"On to totiž na rozdiel od vás nepotrebuje. A vy lekári bez ohľadu na špecializáciu by ste sa mali od neho učiť ľudskosti a pokore s akou on pristupuje k svojmu povolaniu," dodáva v závere.



Psychopatická propaganda a neomarxistické maniere vládnucej triedy
Po celom svete sa ako na povel rozbehla búrlivá propagácia povinného očkovania. Aj napriek tomu, že ani samotná Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nepodporuje model povinného očkovania, neustále sa objavujú nové a nové nariadenia, príkazy,... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič