Korupčné škandály aj šialený sex s prostitútkami, to všetko uniká z počítačov Huntera Bidena
13 | 08 | 2021 I Diana Zaťková
Videozáznamy ukazujú, ako sa Hunter Biden, syn prezidenta Joe Bidena priznal prostitútke, že počas drogového delíria v roku 2018 prišiel o notebook plný usvedčujúcich údajov, informuje portál RT.




Hunter prišiel teda už o tri počítače. Prvý syn, zotavujúci sa z drogovej závislosti Hunter Biden zrejme nemôže držať svoje súkromné ​​údaje vo vlastných rukách.
Korupčné škandály aj šialený sex

Notebook opustený v opravovni v Delaware v roku 2019, ktorý získal New York Post týždeň pred voľbami 2020. Ten odhalil dôkazy o zapojení rodiny Bidenovcov do mnohých údajných zahraničných korupčných schém. A ďalší počítač patriaci prezidentovmu synovi údajne zaistili federálni agenti vlani vo februári počas pátrania v kancelárii psychiatra v Massachusetts.

Teraz je zjavne zverejnený obsah tretieho laptopu. Videozáznamy, ktoré Daily Mail našiel na najnovšom prenosnom počítači a ktoré boli zverejnené v stredu, údajne ukazujú, ako Hunter hovorí tesne po sexe s prostitútkou.

Thajská polícia použila slzný plyn a gumové projektily proti demonštrantom protestujúcim proti vláde (VIDEO)
Thajská polícia použila proti demonštrantom, ktorí sa zúčastnili protestu proti vláde, slzný plyn a gumové projektily, informuje portál RT. Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Lukáš Leca


„Traja chlapci vrátane môjho drogového dílera utiekli s notebookom, zatiaľ čo som ležal nadrogovaný pri hotelovom bazéne v Las Vegas v roku 2018. Majú videá, ako to robím," povedal Hunter. "Majú videá, na ktorých robím šialený sex."
Vraj ho chceli vydierať Rusi

Hunter povedal prostitútke, že keď konečne prišiel k sebe, bol sám v hotelovej izbe s Ruskou. Ale už bez  jeho laptopu. Vo videu tiež hovorí, že drogový díler je Rus a notebook bude použitý ako vydieranie proti nemu, pretože jeho otec sa chystal zahájiť prezidentskú kampaň.

Bez ohľadu na videá, ktoré prenosný počítač obsahoval, neboli nikdy zverejnené, aj keď Hunterove tvrdenia, že obsahovali „šialený sex“, sú vierohodné. Najmä preto, že aj prenosný počítač z Delaware bol plný sexuálne explicitných obrázkov a videí, vrátane videa, v ktorom Hunter fajčil crack a mal sex s neidentifikovanou prostitútkou.

Hackeri vrátili 260 miliónov dolárov, ktoré boli ukradnuté v najväčšej krypto lúpeži
Viac ako tretina zo 613 miliónov dolárov, ktoré boli ukradnuté z blockchainovej platformy Poly Network, bola vrátená. Hacker uviedol, že to urobil pre zábavu, informuje portál RT. Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Lukáš Leca

Horšia ako sex je korupcia

New York Post a konzervatívne médiá sa však viac zaoberali údajnou korupciou, ktorá bola na prenosnom počítač podrobne popísaná. Vrátane zjavného systému prístupu k hotovosti na Ukrajine a niekoľkých podnikateľských aktivít v Číne, z ktorých jedna sľubovala zaplatiť desiatky miliónov dolárov za „samotné predstavenie otcovi“.

Príspevok bol dočasne zakázaný službou Twitter a zdieľanie bolo zakázané aj na Facebooku. Konzervatívci a priaznivci Donalda Trumpa považovali cenzúru pred voľbami za príklad podpory Bidena technologickými firmami.

Rusi nacvičovali reakciu na Taliban v Tadžikistane, použili aj nové zbrane
Ruské, tadžické a uzbecké jednotky v utorok ukončili nácvik spoločnej reakcie na možné bezpečnostné hrozby z Afganistanu. Na cvičeniach sa od minulého týždňa zúčastnilo 2500 ruských, tadžických a uzbeckých vojakov a približne 500 vojenských... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR