Blaško: Dajte lekárovi podpísať toto vyhlásenie o zodpovednosti a žiadny vám vakcínu nepodá
13 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

 Ako na lekárov pred vpichom experimentálnej vakcíny radí nielen právnik Peter Weis, ale aj bývalý kandidát na bratislavského župana Rastislav Blaško. Choďte sa dať očkovať s vyhlásením v ruke. To pripravil právnik Weis. 


Rastislav Blaško si pomohol dokumentom, ktorý vypracoval právnik Peter Weis a jeho kancelária. V statuse navyše PhDr. Blaško zverejňuje aj Vyhlásenie o zodpovednosti, ktoré radí dať lekárovi podpísať ešte predtým, ako vám do tela aplikuje látku. Po tomto poučení je Blaško presvedčený, že žiadny lekár vám z donútenia niekoho druhého experimentálnu vakcínu nepichne.
Všetci lekári, ktorí sa pokúsia vpraviť pacientovi látku môžu porušiť Hippokratovu prísahu

„Priatelia, tento dokument, keď si vytlačíte a pôjdete sa dať „akože“ zaočkovať a urobíte si z toho aj video dokumentáciu, tak vám garantujem, že sa nenájde lekár, alebo zdravotník, ktorý vám to podpíše a tým pádom vás odmietnu zaočkovať, o čom budete mať relevantný dôkaz,“ píše v statuse Rastislav Blaško, ktorý tak radí tým, ktorí sú donútení ísť sa zaočkovať. Blaško priznáva, že toto vyhlásenie vypracovala advokátska kancelária Weis & Partners.

Očkovanie ohrozuje licencie lekárov, tvrdí právnik Weis
Advokát JUDr. Peter Weis pripomína lekárom Hippokratovu prísahu. Podľa neho sa ňou majú riadiť počas svojho povolania. Vzhľadom na to, že sú už pomerne známe mnohé vedľajšie účinky očkovacích látok, vrátane smrti, môže podľa neho ísť aj o porušenie... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Všetci lekári, ktorí sa pokúsia vpraviť pacientovi látku, ktorá sa nazýva v mainstreame vakcínou proti kovidu, môžu porušiť Hippokratovu prísahu,“ píše v jednom zo svojich blogov Peter Weis a upozorňuje na to, že prísahu a zodpovednosť lekára nemožno obmedziť žiadnym vyhlásením. „Žiadnym naoko informovaným súhlasom ani zmluvným vzťahom s pacientom,“ dodáva právnik, podľa ktorého je v očkovacích centrách zodpovednosť rozpustená medzi viacerých. Podstatou ale je, aby nikto, kto spolupracuje na podaní očkovacej látky nemusel cítiť priamo zodpovedný. „V ambulancii to však bude iné. A pôjde o deti. Právnici, pripravte sa, v hre sú licencie lekárov, ktorí sa spreneveria svojmu poslaniu a povolaniu,“ konštatuje okrem iného právnik Peter Weis.



A práve na jeho slová sa odvoláva aj Rastislav Blaško, bývalý slovenský mimoparlamentný politik, novinár, publicista či fotoreportér, ktorý v roku 2002 inicioval právo voliť zo zahraničia v parlamentných voľbách. V roku 2001 kandidoval v prvých voľbách na župana BSK kedy obsadil 6. miesto z 13 kandidátov.

Advokát Weis: Zamestnávateľ nemá právo vyžadovať od zamestnanca potvrdenie o očkovaní
Slovensko sa pripája k viacerým štátom, kde je o segregáciu zaočkovaných a nezaočkovaných „postarané“. A to nielen v reštauráciách či na športových alebo kultúrnych podujatiach, ale pomaly i v zamestnaní. Príkladom je inzerát, ktorý si zverejnila... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik