Plánovaný protest v Banskej Bystrici zrušilo na poslednú chvíľu mesto!
12 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik, Jozef Uhlárik

Zvolávateľka protestu Michaela Hornáčková informovala na svojom Facebookovom účte, že protest zrušilo mesto Banská Bystrica, ktorý mal byť v sobotu.



Bystrica zrušila protest kvôli kultúrnemu podujatiu

Podľa zvolávateľky mesto ukázalo „strach a nekompetentnosť". Podľa jej tvrdenia malo mesto Banská Bystrica v pondelok 09. 08. 2021 protest povoliť a následne ho 11. 08. 2021 zrušiť kvôli údajnému stretu s kapelou, ktorá tam má vystupovať v tom istom čase.

Niektorí užívatelia Facebooku reagovali na informáciu o zrušení protestu negatívne, pretože Hornáčková si riadne splnila oznamovaciu povinnosť a verejne oznámila rozhodnutie mesta.

Výrazným trendom je Fico. Kotleba a Harabin musia pridať. Mazurek poráža Uhríka!
Je jedno, či ho niekto uznáva alebo nie. Faktom je, že Róbert Fico je najúspešnejší politik na Slovensku. Nevyhorel, nabral druhý dych a stále je trendom. Zatiaľ ho nik neprekonal v politických úspechoch. A ako to na Slovenskej politickej scéne... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Protest podporil aj podpredseda politického subjektu Život Marek Géci

Bratislava ako hlavné mesto Slovenska, ale aj ako hlavné mesto protestov úplne prepadla. Tak málo ľudí na protestoch, ako bolo naposledy v Bratislave, sme veru už dávno nevideli. Zrejme i preto sa právnik Marek Géci zo Život-Národná strana rozhodol zorganizovať protesty aj v iných mestách po celom Slovensku. Ako v statuse informoval, už najbližšiu sobotu by to malo byť v Banskej Bystrici.

„Priatelia, to, čo táto totalitná vláda zavádza, a ako obmedzuje svojich občanov, je jasný dôkaz, že nerešpektuje názor a vôľu ľudu. Ak chceme zostať otrokmi vo vlastnom štáte, môžeme zostať doma. Ja nezostanem a idem do regiónov. Pozvanie nikdy neodmietnem. Ide o naše deti, naše práva,“ písal v krátkom statuse Marek Géci, ktorý zároveň pozval ľudí na protest do Banskej Bystrice na Námestie SNP v sobotu 14. augusta od 16.00 hod. Bohužiaľ, vtedy ešte netušil, že protest bude zrušený mestom.

Policajný šéf Kovařik dnes žehlil svoj "prúser" so zmarenou akciou. Nevyžehlil nič!
Policajný prezident SR Peter Kovařík sa dnes musel postaviť pred kamery a vysvetľovať. Situáciu po liste predstaviteľom štátu vyšetrovateľky Santusovej už len tak pod koberec nezametie. Ak si myslel, že po dnešnej tlačovke bude vyzerať ako hrdina,... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK