Má Čaputovej dcéra šancu preraziť vo svete modelingu? Expert v tom má jasno!
12 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Zdá sa, že dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej má vo svojich predstavách o budúcnosti jasno. Emma, ktorú delí od dospelosti len jeden rok sa totiž rozhodla stať sa modelkou. "Krasológ" a spoluorganizátor Miss prezradil, čo si o nej myslí, píše Nový Čas.




Emmu sme po boku prezidentky mohli vidieť niekoľkokrát. Svetlá kamier sa jej akosi zapáčili, a tak sa rozhodla nafotiť niekoľko snímok, s ktorými by chcela dobyť svet modelingu. Nejde o nejaký sen, ktorý má od reality na míle, práve naopak. Mladučká Emma už je súčasťou jednej z prestížnych modelingových agentúr.




V sne stať sa modelkou jej môžu pomôcť perfektné črty tváre, postava aj znamienko na tvári, ktoré prehliadnuť sa dá len veľmi ťažko. Aj spoluorganizátor Miss Slovensko dáva mladej Čaputovej veľké šance. „Keď sa mám vyjadriť na základe vzhliadnutých fotografií, tak mi pripadá veľmi zaujímavá," skonštatoval Oklamčák.



"A podľa genetiky jej mamy, ktorá je mi veľmi sympatická a príťažlivá žena, tak si myslím, že má veľkú šancu. V posledných rokoch, aj pri výbere našich finalistiek či adeptiek na modelky, sa snažím porovnávať ich krásu, perspektívu či budúcnosť s ich mamami. Ako sa hovorí, a aj to platí, genetika je genetika. Tá proste je viditeľná a nezameniteľná," dodal.

Mali by byť aj obézne ženy v Miss? Salátová na internete spustila vojnu, pridala sa aj Beňová
Komička Simona Salátová zrejme nepatrí k veľkým fanúšikom súťaže Miss Slovensko. Nedávno na internete rozpútala vášnivú debatu o tom, či by sa mali súťaže zúčastňovať iba štíhle ženy tak, ako je rokmi zvykom. Svoj názor jasne vyjadrila aj... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Tibor Sipos