Desivé slová „odborníčky“ o vakcínach: „Až prax ukáže, ako sa to bude chovať na ľudskej populácii!“ (VIDEO)
12 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

O tom, že koronavírus je tvrdým biznisom, dnes pochybuje už iba málokto. Teda vlastne nepochybuje len ten, kto na ňom zarába milióny a miliardy. Zvláštne je však to, že naši politici aj vedci hovorili na jeseň minulého roka niečo iné, ako sa deje teraz. Rozmýšľajúci človek si položí otázku – prečo?


Nad niektorými slovami nášho vtedajšieho premiéra Igora Matoviča, ale aj Henriety Hudečkovej, hlavnej odborníčky ministerstva zdravotníctva, sa v statuse zamýšľa „bežná“ žena Iza Bela, ktorá nie raz odkryla pokrytecké a klamlivé vyjadrenia tých, ktorí sú pri moci. A podarilo sa jej to aj teraz v krátkom videu, ktorého obsah rozhodne stojí za pozretie.
Potom salám párky a všetci akože slobodní a rúška dole a ruka hore. Tak si to pokazíme

„Všetko už prišlo, aj očkovanie, len tá falošná biznis pandémia Covid tu ostala. Neodišla, je tu stále. Prečo asi, Slováci. Aby toho nebolo málo, tak už máme deltu variant. Aby mohli viac strašiť ľudí,“ konštatuje v úvode krátkeho statusu Iza Bela a dodáva: „Hlásia pozitívnych len na deltu, prečo už nie na Covid? Žeby Covid odišiel sám? Nie je to preto, že EÚ nakúpila a objednala ďalšie miliardy vakcín do roku 2023? Biznis jak hrom!“ Podľa Iza Bely je pre nich zdravie na poslednom mieste. Peniaze na prvom. Zaujímavé je i zostrihané video z tlačovky Igora Matoviča a hlavnej odborníčky ministerstva zdravotníctva Henriety Hudečkovej.

„Určite ideme do ťažkej zimy. To nie je o tom, že falošný pocit nejakej spokojnosti, že však vytrpeli sme si jeden víkend, možno ešte bude druhý, a potom salám párky a všetci akože slobodní a rúška dole a ruka hore. Tak si to pokazíme,“ hovorí v úvode videa Matovič a pokračuje. „Ideme určite do zimy, kde budeme mať stále celú zimu, dokedy nepríde vakcína, aj rúška v interiéry, aj rúška v exteriéry,“ upozorňoval predvídavo vtedajší premiér. Aj on teda už zrejme vedel, že v krátkom čase prídu vakcíny – experimentálne vakcíny!

Nezaočkovaný sa môže cítiť diskriminovaný štátom a podá žalobu na štát ohľadom lotérie, varuje Iza Bela
Kto nie je zaočkovaný, ten nemá šancu prihlásiť sa do lotérie a vyhrať peniaze, ktoré do nej expremiér a minister financií Igor Matovič vložil aj z jeho daní. Kritiku za očkovaciu lotériu si jej organizátori vyslúžili aj od „bežnej“ ženy Iza... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Rúšky sa tak skoro nezbavíme. To je na niekoľko rokov, možno aj na doživotie

Bokom so svojimi víziami ale nezostávala ani hlavná odborníčka ministerstva zdravotníctva Henrieta Hudečková. „Myslím si, že tej rúšky sa tak skoro nezbavíme. To je na niekoľko rokov, možno aj na doživotie. Ťažko povedať,“ vystrašila už vtedy Slovákov Hudečková, ktorej slová však ani po trištvrte roku nestratili na aktuálnosti. „Máme tu ešte jednu šancu ako sa popasovať s tým ochorením, a to je očkovanie,“ uviedla vizionársky, podobne ako Matovič. No a potom to prišlo:



„Čo je tam dôležité, že hľadá sa aj spôsob výroby, na rozdiel od iných vakcín, aby sa v miliardách vyrábala. To znamená, že keď bude po klinických skúškach, aby jej bolo čo najviac k dispozícii. A možno ste zachytili, najskôr ju môžeme očakávať presne za rok. Teda 12 až 18 mesiacov po tom, ako bol potvrdený, alebo objavený pôvodca nákazy,“ uviedla Hudečková, podľa ktorej je to obrovsky výkonná situácia, pretože iné vakcíny sa vyvíjali desaťročia aj dvadsaťročia! Šokom od Henriety Hudečkovej alebo nebolo konca. „A mnohé potom ani neboli pustené. Aká bude účinná to uvidíme. Samozrejme, pretože tie klinické skúšky niečo ukážu, ale až prax ukáže, ako sa to bude chovať v teréne, alebo na ľudskej populácii,“ povedala hlavná odborníčka ministerstva zdravotníctva. Takže až prax a skúšky na nás ľuďoch ukazujú, čo tie vakcíny vlastne (ne)dokážu. To sme naozaj až takí hlúpi, že si toto necháme?

Ako to bolo s reklamou na vakcínu? Vakcína je sloboda? Aká sloboda? Pýta sa Iza Bela
Vedci a odborníci spolu s politikmi nám pred časom sľubovali, že vakcinácia vyrieši problém s koronavírusom a bude znamenať cestu k slobode. Ako sa ukazuje na príklade Izraela, nevyriešila ani jedno, ani druhé. Kritickým okom sa na to v statuse... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik