Slovenská modelka zastrelila boháča v Španielsku: Zaslúžiš si trest smrti, píše jej rodina
11 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Chladnokrvne ho zavraždila, lebo jej dal kopačky. Chcela len jeho peniaze, aj po vražde nastúpila do jedného z jeho luxusných áut a ušla. Rodina britského boháča Andyho Busha, ktorý zomrel vo veku 48 rokov, poslala odsúdenej vrahyni Márii Kukučínovej nemilosrdný list, informuje Pluska.


Slovenská modelka zabila Busha v roku 2014 na jar. Stalo sa to v jeho vile v Španielsku, keď ho Kukučínová trafila dvoma z troch výstrelov priamo do hlavy. Klenotník s ňou mal milenecký pomer, v čase vraždy už mal však inú partnerku. Práve tá videla, ako Kukučínová po vražde utiekla v jednom z jeho luxusných automobilov. Bola jediným svedkom vraždy. Najmä vďaka jej svedectvu si dnes 33-ročná Kukučínová odpykáva takmer 14 rokov väzenia.



Rodina zavraždeného odoslala bývalej modelke list do väzenia. Pekného slova však pre nenašiel ani jeden jej člen. "Mali by ťa popraviť!" Napísala Rachel, Bushova sestra. "Mrzí ma, že nezabíjala v krajine, kde by vyfasovala trest smrti," povedala o nej pred časom.

Aj druhá sestra má na exmodelku jasný názor. "Nezaslúži si žiť! Bol to môj milovaný brat, môj najlepší priateľ," narieka. "Bola posadnutá jeho majetkom. Jediné, čo ju zaujímalo, boli peniaze," tvrdila o ňom. Najsmutnejšia je zrejme jeho dcéra Ellie. "Otec ma nikdy nepovedie uličkou k oltáru," plače.

Droba má náhradu už po šiestich týždňoch: Jeho novou láskou je komisárka zo Sulíkovho rezortu
Po zubárke komisárku. Šéf Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba má vo svojich päťdesiatich rokoch nový vzťah. Jeho nová partnerka pracuje na Ministerstve hospodárstva SR, ktorému šéfuje županov straník Richard Sulík, informuje... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Tibor Sipos