Harabin sa čertí: YouTube môj rozhovor vymazal! A tak ho dal sudca na iný kanál...
11 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Medzi tými, ktorých tento režim nechce nechať o niektorých témach slobodne hovoriť, je už aj Štefan Harabin. Na sociálnej sieti sa posťažoval, čo mu vyviedol YouTube.


Štefan Harabin pred časom poskytol pomerne rozsiahly rozhovor portálu e.report.sk, v ktorom sa zameral na tému, ktorá mu je blízka. Udrel v ňom však na citlivú nôtu, na ktorú by zrejme nemal, a tak, ako píše v statuse Harabin, YouTube jeho video jednoducho vymazal.

„Ešte 7. augusta 2021 som zdieľal na svojej stránke rozhovor poskytnutý pre eReport.sk s textom: Lipšic v jednej osobe politicko-právny architekt špeciálnej prokuratúry a zároveň i jej hrobár, ale „demokratický a slobodu slova šíriaci“ YouTube kanál ho záhadne vymazal, lebo šírenie pravdy medzi neoligarchických ľudí im nevonia, takže ho zdieľam opätovne, ale už cez iný kanál, ktorý použil portál eReport.sk,“ napísal v krátkom statuse Štefan Harabin.



Harabin si ide svoje: Fico, Blaha, Kotleba, Mazurek a Pellegrini sú farizeji, marionety Soroša a otroci farmakomafie
Zrejme najznámejší slovenský bezrúškovec Štefan Harabin si opäť kopol do našich politikov, ktorí nosia rúška. V krátkom statuse na sociálnej sieti ich dokonca nazval farizejmi. Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik