Fico má plné zuby portálu aktuality.sk. Najmä jeho šéfredaktora Bárdyho
11 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Róbert Fico v poslednej dobe odkrýva veci, ktoré doteraz boli zakryté. Momentálne napísal verejne názor nielen na Petra Bárdyho, ale aj na celý portál aktuality.sk.


Podľa predsedu Smeru redaktor Peter Bárdy je „nedôveryhodný a nenávistný od päty až po uši. Typický novinársky hochštapler. Presne taký, aké sú celé Aktuality."

Fico tak reagoval na článok Bárdyho, ktorý sa dlhodobo naváža nenávistne do Smeru. Jeho nenávistné názory na tento politický subjekt dlhodobo zverejňuje portál aktuality.sk v rubrike komentáre. Problém so zverejnením jeho názorov portál nemá, keďže šéfredaktorom tohto média je práve Bardy.

Pokračuje súd s Dušanom Kováčikom. V prípade figuruje kajúcnik aj svedok na úteku
Pokračuje súd s Dušanom Kováčikom. Bývalý špeciálny prokurátor je súdený za údajný úplatok 50 tisíc eur. Svedkami v kauze sú kajúcnik Makó a člen zločineckej skupiny takáčovcov Zeman, ktorý je na úteku po pokyne ministra vnútra a policajného... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Petra Demková

Bárdy píše selektívne, tendenčne a zaujato...

Fico vo svojom statuse kritizoval najmä spôsob a selektívne metódy šéfredaktora Aktualít. Jasne poukázal, ako prekrútil jeho vlastné slová. Vybral podľa neho z kontextu len to, čo sa mu hodilo, aby ho mohol dehonestovať. „Bárdy si typicky ‘aktualitovsky’ vybral z môjho stanoviska len prvú vetu a najpodstatnejšiu časť odignoroval a zatajil, "píše rozhorčene šéf Smeru.

Róbert Fico zároveň upriamil pozornosť na to, že Aktuality nepíšu o podstatných témach, ktorých sme svedkami, najmä rozvrat a rozklad právneho štátu. Na záver dodal: „Bárdy a jeho Aktuality sú len nájomní sluhovia. Ako Makó, Slobodník, Sklenka, Bandurka, Tiger, Csaba. Sú si úplne rovnakí a rovnako aj dopadnú." Za 45 minút mal jeho status cez 2 300 pozitívnych reakcií a cez 200 v drvivej väčšine súhlasných komentárov.

Naopak pod Bárdyho status ľudia napísali aj negatívne komentáre. Napríklad pani Helena Antalova napísala: „Čo čakať od Bárdyho, veď on kope za koalíciu, o jeho nestrannosti sa dá pochybovať." Pán  Milan Úradník napísal: „Bárdy, ty si vševediaci, len parohy ti chýbajú, mudrák zapredaný".

Peter Pčolinský: Prečítajte si, kto je dohadzovač svedkov ušitých na mieru!
Poslanec Pčolinský sa nevie ani ako člen koalície zmieriť s tým, ako sa vyšetrujú veľké kauzy, ktoré momentálne hýbu Slovenskom. Tými sa súčasná vláda mimoriadne pýši. Ako môže byť ďaleko od pravdy, keď už aj člen koalície hovorí o tom, že... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Petra Demková