Doktor Piják varuje: Medzi vakcinovanými pribúdajú nielen infikovaní, ale aj mŕtvi
11 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

O skutočnosti, že vakcinácia proti COVID-19 nie je to, čo sa od nej očakávalo, by asi najlepšie mohli hovoriť v Izraeli. Ľudia tam už dostávajú aj tretie dávky. Čuduj sa svete i títo „odvážlivci“ chorejú ďalej. Ba končia aj v nemocniciach.


To, že vakcína nie je žiadna sloboda vie svoje aj doktor s viac ako 40-ročnou praxou Michal Piják. V statuse vysvetľuje, ako je to s očkovaním v Izraeli. Tam totiž už začali dávať ľuďom tretiu, „posilňovaciu“ dávku. Aj po nej však končia medzi nakazenými a v nemocnici.
Zablokovanie a nie zavedenie vakcíny znížilo počet úmrtí

Doktor Piják v úvode statusu konštatuje, že až štrnásť Izraelčanov, ktorí dostali tretiu dávku vakcíny proti Covidu sa neskôr nakazilo. „Podľa údajov ministerstva zdravotníctva, u 14 Izraelčanov bol diagnostikovaný COVID-19, napriek tomu, že boli naočkovaní treťou dávkou vakcíny, o čom v nedeľu informoval spravodajský kanál 12,“ píše Piják a dodáva, že podľa siete boli dvaja infikovaní po tom, ako dostali posilňovaciu dávku, hospitalizovaní. Nebolo totiž bezprostredne jasné, či sa týchto 14 ľudí nakazilo vírusom pred alebo po podaní posilňovacej dávky.



„V správe sa konštatuje, že takéto sporadické prípady by nestačili na to, aby zdravotnícki úradníci mohli vyvodiť závery, pokiaľ ide o všeobecnú účinnosť tretej dávky v boji proti variantu delta. Čo sa to deje? Už aj z pripojeného grafu začína byť zrejmé, že nepribúdajú len počty infikovaných, ale začali pribúdať aj počty mŕtvych,“ konštatuje doktor Michal Piják a na samý záver dodáva: „Žeby sa zmenilo počasie, alebo žeby sa splnili slová Borisa Johnsona, ktorý v apríli prehlásil, že zablokovanie a nie zavedenie vakcíny znížilo počet úmrtí a varoval, že prípady opäť narastú.“

MUDr. Michal Piják: Dôkaz o efektívnosti očkovania opakujú zapredanci farmafiriem. Je zavádzajúci
Primitívne vysvetlenie, s ktorým môžu súhlasiť iba osoby so zakrpatenou schopnosťou kritického myslenia! Tak hodnotí MUDr. Piják tvrdenie, že neexistujú dôkazy o tom, že variant Delta Sars-CoV.2 má nižšiu mieri úmrtnosti, ako jeho predchodcovia.... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová