Skutočnú infekciu Covidom veľká väčšina detí prekoná bezpríznakovo, vysvetľuje Juraj Mesík
10 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

COVID-19 sa stal väčším strašiakom ako v skutočnosti je. Najmä kvôli tomu, že práve strachom chcú farmaceutické spoločnosti prinútiť ľudí k tomu, aby sa v čo najväčších množstvách išli dať zaočkovať. A k rovnakému kroku nútia dokonca aj tínedžerov.


Vyštudovaný lekár a analytik Juraj Mesík v statuse vysvetľuje ako to u detí od 12 do 15 rokov po podaní vakcíny v skutočnosti je. Rovnako tak vysvetľuje, ako boli robené štúdie na tejto vekovej kategórii v USA a čo sa nimi dokázalo. Ako sa ukazuje, veci sa majú úplne ináč ako sa to snažia verejnosti prezentovať tí, ktorí na vakcínach chcú čo najviac zarobiť.
Veľa detí malo po podaní vakcíny celú sadu nežiadúcich účinkov

Správa potravín a liečiv FDA je vládna agentúra USA a tá vydala „fact sheet“ pre očkovačov, v ktorom je aj štúdia Pfizeru na základe ktorej v USA v „emergency režime“ povolili masové očkovanie detí od 12 do 15 rokov. „Na strane 26 tohto dokumentu (https://www.fda.gov/media/144413/download) nájdete tabuľku nežiadúcich účinkov. Na obrázku dole sú to účinky, ktoré Pfizer pozoroval pri testovaní mRNA vakcíny na deťoch. Prvú dávku podali 1127 deťom od 12 do 15 rokov, kontrolná skupina bola tiež 1127 detí. Druhú dávku podali 1097 deťom, kontrolná skupina bola 1078 detí. V tabuľke sú nežiadúce účinky pozorované do 7 dní od podania vakcíny,“ vysvetľuje vyštudovaný lekár Mesík to, čo obsahuje tabuľka, ktorú zverejnil pod svojím statusom.

Mesík šokuje: Čím viac zaočkovaných, tým vyššie percento vakcinovaných v nemocniciach
Štatistiky nekompromisne ukazujú, že ani zaočkovaní proti COVID-19 nemajú vyhrané. Ba práve naopak. Nielenže zaočkovaním experimentálnou látkou hazardujú so zdravím, ale ani vakcína ich neochráni pred ďalším ochorením! Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Zhrnutie je takéto, citujem: „V klinickej štúdii nežiadúce účinky u adolescentov od 12 do 15 rokov veku zahrňovali bolesti v mieste podania (90,5%), vyčerpanosť (77,5%), bolesti hlavy (75,5%), zimnica (49,2%), bolesti svalov (42,2%), horúčky (24,3%), bolesti kĺbov (20,2%), opuchy na mieste podania (9,2%), začervenanie miesta podania (8,6%), lymfadenopatia (0,8%) a nauzea (0,4%)“. Súčet je vyšší ako 100 - samozrejme, že mnoho detí malo celú sadu nežiadúcich účinkov,“ konštatuje Mesík.

Mesík: Neexistuje žiadna morálna povinnosť riskovať poškodenie vlastného zdravia
Vakcinácia je aj na Slovensku témou č.1, pretože vláda robí všetko možné aj nemožné pre to, aby zaočkovala čo najviac ľudí. Zaočkovaným ale dáva falošnú ilúziu o tom, že sú chránení, a nič vážne sa im stať nemôže. Že to tak nie je vyvracia v... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Štúdia je urobená firmou, ktorá má enormný záujem predávať vakcíny

Podľa Mesíka tie príznaky sú v podstate ekvivalentom prekonania stredne ťažkej chrípky (horúčky, zimnice, bolesti hlavy, svalov, kĺbov, vyčerpanosť...). „Len tejto „umelej chrípke“ rodičia veriaci v Sv. Pfizera vystavujú svoje deti dobrovoľne. Skutočnú infekciu Covidom pritom veľká väčšina detí prekoná bezpríznakovo, početná menšina s miernymi príznakmi a z analýz reálnych dát o obetiach Covidu v USA, Veľkej Británii, Nemecku, Taliansku a v ďalších krajinách medzi deťmi (a to aj mladších ako 12-15 rokov) vieme, že deti bez vážnych komorbidít na Covid nezomierajú,“ prízvukuje vyštudovaný lekár a analytik.



„Štúdia je firemná, urobená firmou, ktorá má enormný záujem predávať vakcíny aj stovkám miliónov detí na svete. Neprešla teda serióznym vedeckým peer review procesom, je krátkodobá (deti boli sledované len do 1 mesiaca po dávke) a vzorka 1000 detí je tak malá, že ani vážne krátkodobé problémy, ktoré sa vyskytujú povedzme v jednom prípade z 5000 vôbec nemusela zachytiť. (možné dlhodobé následky sú úplne mimo rámca štúdie),“ končí Juraj Mesík svoj vážny status, ktorým mnohé odhaľuje a vysvetľuje.

Vakcinovaní začnú najprv chorieť, a potom niektorí oveľa skôr zomierať! varuje Mesík
Sú vakcíny skutočne takou zbraňou, ktorá dokáže „poraziť“ koronavírus? Ako sa ukazuje, nie sú. Sú len dobrým spôsobom ako si farmafirmy namastia svoje vrecká stámiliónmi eur. Najnovšie skúsenosti z Izraela, ktorý patrí medzi krajiny s najvyšším... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik