Psychopatická propaganda a neomarxistické maniere vládnucej triedy
10 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Po celom svete sa ako na povel rozbehla búrlivá propagácia povinného očkovania. Aj napriek tomu, že ani samotná Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nepodporuje model povinného očkovania, neustále sa objavujú nové a nové nariadenia, príkazy, obmedzenia, nátlak a v neposlednom rade aj prvoplánová propaganda.


Naprieč celou spoločnosťou absentuje otvorená a vecná diskusia na túto tému. Presadzované sú iba pozitívne informácie o očkovaní a všetky otázky, alebo spochybnenia k tejto diskusii sú okamžite potláčané a jej nositelia sú označovaní za dezolátov, antivaxerov a tupelá.

A v tomto duchu sa propaganda aplikuje v obdobnej miere až po dnešné dni. Neomarxisti považujú pozitívnu propagandu za natoľko dôležitú a jednoznačnú, že má podľa nich absolútnu prednosť dokonca aj pred samotnou pravdou. Tým však iba pomáhajú vytvárať absolutizmus a totalitu súčasných bezradných vlád. No a totalita so sebou prináša rozmach mafie a láka najmä pseudointelektuálne samozvané elity, ktoré sa cítia nadradené nad všetkými, ktorí nezastávajú ich názor. Našťastie sú vždy v menšine a dlho im ten pocit nadradenosti neostane.

„Debatujme, tupelá!“ odkazuje verejnosti poradca prezidenta Andreja Kisku
Slušnej diskusie o očkovaní sa na Slovensku asi nedočkáme. A problémom nie sú takzvaní antivaxeri, teda tí, ktorí sa odmietajú dať očkovať. Problémom sú „slušní ľudia“. Tí majú totiž od slušných veľmi ďaleko. Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Petra Demková


„Každá propaganda musí byť populárna na takom intelektuálnom stupni, aby jej aj najhlúpejší z tých, voči ktorým je nasmerovaná, porozumeli. Cez jej šikovné a ustavičné aplikovanie, ľudia môžu vidieť raj ako peklo a naopak - najhorší spôsob života môžu považovať za raj." povedal kedysi najväčší zneužívateľ propagandy, Adolf Hitler.

Problém je, keď sa propaganda zvrhne na psychiatrické okienko do duší samozvanej neomarxistickej elity. Najnovšie sa na webe objavilo video z dielne akýchsi zástancov očkovania v dúhových farbách. Náramne pripomínajú všetkých tých, ktorí sa hrdo bijú za statočnosť v očkovaní a najradšej by nechali opichať touto látkou celý svet naraz. Myslia si o sebe, že sú tou lepšou časťou spoločnosti a vyhlasujú samých seba za elitu.



Video však pripomína skôr skupinovú psychoterapiu, než umelecký alebo nedajbože marketingový počin.

Čo na to Vincze? Jeho svokor Banáš Markízu a podobné dezinformačné médiá nesleduje
Slovo konšpirátor sa dnes stalo akoby synonymom doby. Tak sa totiž začali označovať tí, ktorí nesúhlasia s tým čo nalinkovali nielen súčasní politici, ale aj ich mediálni prisluhovači. A konšpirátorom sa vraj stal aj Jozef Banáš. Ak by si niekto... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik