Protest pred domom lekára Petra Sabaku. Infektológ neprišiel, zato policajtov bolo dvakrát viac ako ľudí (VIDEO)
10 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nespokojní občania sa opäť zišli pred domom niektorého z mediálnych hviezd podpory vakcinácie. Igor Jurečka na svojom profile zverejnil video, na ktorom je vidieť ako prebiehal protest hŕstky ľudí pred domov doktora Petra Sabaku.


Doktor Peter Sabaka včera v statuse priznal, že mu k narodeninám idú usporiadať jeho vlastnú open air diskusnú šou. Akurát mal obavy z toho, že moderátor bude mať tak vo všetkom jasno, a že sa ani nedostane k slovu. Nuž, naozaj, nedostal sa. A to iba preto, že sa s nespokojnými ľuďmi nestretol. Či bol alebo nebol doma nevedno, no samodiskutujúci za doprovodu polície napokon odišli.
„Diskusia“ až na samý záver, Sabakov obranca to ale nezvládol

Infektológ doktor Peter stal jednou z mediálnych tvárí podpory vakcinácie, ba ešte skôr aj nosenia rúšok a ďalších protipandemických opatrení. Nečudo teda, že veľa Slovákov za diskrimináciu tých, ktorí odmietajú vakcínu sa obracia aj proti nemu. Včera sa pred jeho domom v bratislavskom Ružinove zišla viac ako desiatka ľudí, ktorí s ním chceli diskutovať. Možno by ho aj pustili k slovu, lenže pán doktor sa neukázal. Zato jeho dom strážilo asi dvakrát toľko štátnych aj mestských policajtov ako bolo diskutujúcich.



Nespokojní občania si vyjadrovali svoje názory pokojne a kládli neprítomnému lekárovi virtuálne otázky, na ktoré chceli poznať odpovede. Oni ich síce už viac menej poznali, ale diskusia je diskusia. Tá sa zrodila až v samom závere ich protestu, keď boli políciou vytlačení od Sabakovho domu, keď sa im prihovoril muž, ktorý sa netajil tým, že je zaočkovaný, a že doktorovi Sabakovi verí vo všetkom. A tu sa rozprúdila tá správna diskusia, lenže... Lenže presvedčiť o svojej pravde sa nechcela nechať ani jedna strana. Kým ale protestujúci pripravení ako tak boli, muž, ktorý chcel ich argumenty vyvracať, vôbec. Organizátori si ešte sľúbili, že o týždeň sa stretnú pred domom Borisa Kollára.

Krčméry má ochranku lepšiu ako Matovič. Strážia ho policajti aj kukláči (VIDEO)
Slovač je už nahnevaná na všetko a na všetkých čo je spájané s koronavírusom a obmedzeniami s ním spojenými. Aj preto vníma osobu profesora Vladimíra Krčméryho ako tú, ktorá sa im postarala o mnohé úskalia a príkoria. „Bežná“ žena Iza Bela... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik