Peter Pčolinský: Pre OĽaNO platí prezumpcia neviny iba u ich vlastných "našich"
10 | 08 | 2021 I Ivan Brožík

Dvojaký meter u OĽaNO je fakt. Členovia i vedenie hnutia to dokazujú verejnosti prakticky od volieb. Naši vlastní "naši" sú naši, iní "naši" sú mafiáni. Prinajlepšom "kajúcnici". Tvrdí to aj poslanec za Sme rodina Peter Pčolinský: "Pri mojom bratovi neplatí prezumpcia neviny."


"Keď ide o nominantov Oľano, zrazu hovoria o prezumpcii neviny." Začína svoj starší, no stále aktuálny, krátky status na sociálnej sieti Peter Pčolinský.

Reprofoto FB (@Peter Pčolinský)

Naši? Čistí ako ľalia!

"Exposlanec Herák, obvinený zo sexuálneho zneužívania je ďalej zamestnaný v OĽaNO za 3000 EUR. Vraj platí prezumpcia neviny." Pripomína Peter Pčolinský.
Mikulec

"Keď ide o ministra Mikulca a tvrdenia, že prijal úplatok, kajúcnici klamú…" Pokračuje poslanec NR SR.
Kovařík

"Keď ide o policajného prezidenta, jeho marenie vyšetrovania inšpekcie sa prehliada tichom." Dáva do tretice Peter Pčolinský.
Päť mesiacov pre bezúhonného! (Zatiaľ)

"Pri mojom bratovi ale neplatila prezumpcia neviny, je päť mesiacov vo väzbe, zrazu kajúcnik hovorí pravdu. Napriek tomu že množstvo svedkov, listinných dôkazov a znaleckých posudkov absolútne vyvracia obvinenia. Treba vraj dôverovať vyšetrovateľom a prokurátorom." Pripomína prax z druhej strany spravodlivostného spektra OĽaNO Peter Pčolinský.
Farizejstvo falošných vlajkonosičov "pravdy"

"OĽaNO ma dvojitý meter. Keďd ide o “ich/našich” ľudí, všetko sú klamstvá. Ak ide o iných, tvrdia že polícia ma rozviazané ruky."

Poslanec NRSR konštatuje: "Je mi zle z tohto farizejstva a týchto falošných “bojovníkov”.

(Medzititulky red. HD.)

Pčolinský: Mikulec predkladá novelu, ktorá umožňuje vylúčiť z volieb neočkovaných!
Šéf rezortu vnútra si urobil ďalší vážny problém. Na rokovanie do parlamentu predložil návrh zákona, ktorý umožňuje vylúčiť z volieb všetkých, ktorí nie sú zaočkovaní. Petra Pčolinského to doslova zdvihlo z jeho poslaneckého... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik