Hrôza: Prevŕtali až do pekla! Zo strašidelných výkrikov z hlbín Zeme vás zamrazí (VIDEÁ)
10 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kto verí v nebo musí, ten musí aj v peklo. Kým dôkazy o existencii neba zatiaľ nikto nepriniesol, sovietskym geológom sa podarilo niečo neuveriteľné. Objavili peklo! Teda aspoň tak sa to javí pri počúvaní zvukov z ich vrtu v hĺbke 12 kilometrov.


Takéto niečo tu ešte nikdy nebolo. Sovietski vedci a geológovia si dali v 80-tych rokoch minulého storočia doslova šialený cieľ. Chceli sa prevŕtať až 15 kilometrov do hlbín zeme. Ako informuje portál topky.sk, po dosiahnutí hranice 12 km ich geologické sondy urobili zvukový záznam, z ktorého mrazí ešte aj po rokoch.
Že tam dole je skutočne peklo sa žiadnemu učenému mozgu uveriť nechce

Z útrob našej planéty sa totiž ozývalo niečo, čo pripomínalo krik mučených ľudí. „Ako komunista neverím v raj a Bibliu, ale ako vedec však teraz verím v peklo. Spustili sme do diery mikrofón pre nahrávanie zvuku pohybu litosférických dosiek, ale miesto pohybu dosiek sme počuli bolestný ľudský krik. To nebol krik a rev jedného človeka, bol to krik a stonanie množstva ľudí,“ povedal po rokoch o desivom zázname doktor Dimitrij Azzakov.



Pripustiť, že tam dole je skutočne peklo, sa žiadnemu učenému mozgu nechce, a tak sa od tej doby snažia vedci vysvetliť, čo vtedy sondy zachytili. Niektorí vedci tvrdia, že to, čo znie ako krik detí, je v skutočnosti zvuk, ktorý vydávajú litosférické dosky, iní hovoria o zvuku unikajúceho plynu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ag-TeaU1lys

To, čo Sovieti vtedy nahrali však stále vyvoláva husiu kožu. Akademik David Guberman vraví, že zvuky z Kolského vrtu skúmalo až 16 vedeckých laboratórií a na ich chod dohliadal vtedajší minister geológie. Čo presne na zázname je, ale nikto doteraz uspokojivo nevysvetlil.

„Diabol je Božím úhlavným nepriateľom,“ tvrdí pápež František
Boj medzi dobrom a zlom je v centre kresťanského života od nepamäti, a tak pápež František v nedeľu vysvetlil pútnikom, čo znamená vzdorovať diablovi, Božiemu „úhlavnému nepriateľovi“, informuje portál Breitbart. Čítať ďalej
21 | 07 | 2020 | Timotej Dudka