Vláda chce vraj na jeseň proti protestujúcim povolať navyše aj 500 ozbrojených colníkov a bacharov!
09 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Po uvoľnení protipandemických opatrení sa zvýšila intenzita protestov. Ľudia v hlavnom meste protestujú nielen proti vakcínam, ale aj proti očkovacej šikane či situácii na našich hraniciach. Protestujúcich síce zatiaľ veľa nie je, no ich policajných „ochrancov“ je zato habadej. A bude ich ešte viac!


O navýšení počtu ozbrojených „strážcov zákona“ píše vo svojom statuse aj europoslanec Milan Uhrík. Podľa neho vláda chce na pripravované protesty ľudí povolať všetko čo má zbrane a slúži v štátnych zložkách. Až takýto veľký je strach vlády, ktorá vraj chcela zmenu k lepšiemu. To, čo chcela je jedno, ale to, čo reálne aj spravila je druhé. A preto sa nahnevaní Slováci búria a chcú túto nenávidenú vládu poslať do zabudnutia.
Ozbrojení finančáci a bachari neboli na takýto účel ešte nikdy použití!

„Vláda povoláva do boja proti ľuďom všetkých, čo majú zbrane. Už im nestačia na uliciach len policajti, kukláči a vojaci. Na šikanovanie a utláčanie občanov povolávajú od jesene už aj ozbrojených colníkov a bacharov,“ píše v úvode svojho statusu šéf hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík, podľa ktorého tu toto ešte nebolo. „Mikulec, Matovič a Kolíková predložili na vládu uznesenie, aby bolo na zabezpečenie násilného vymáhania Covid obmedzení proti ľuďom od jesene zmobilizovaných aj 500 ozbrojených príslušníkov finančnej správy a väzenskej stráže,“ informuje Uhrík a dodáva, že je to ďalší jasný a jednoznačný dôkaz, že tu máme dočinenia s totalitnými šialencami, ktorí by boli schopní proti ľuďom povolať aj poľovníkov, ak by sa to dalo. Uhrík a jeho hnutie Republika rezolútne odmietajú využívanie ozbrojených zložiek na vynucovanie nezmyselných opatrení vlády.



„Tieto zložky majú bojovať proti daňovým podvodníkom a väzniť najťažších kriminálnikov a nie ísť na ulici so zbraňami proti slušným ľuďom,“ píše ďalej Uhrík, ktorý si pomáhaj aj vyjadrení svojho straníckeho kolegu, generála Jozefa Viktorína: „Tieto ozbrojené zložky neboli na takýto účel ešte nikdy použité. Vôbec by som sa nečudoval, keby ku koncu mesiaca odišlo na PN veľa policajtov, vojakov a ďalších príslušníkov ozbrojených zložiek, aby nemuseli plniť nezmyselné príkazy.“ Milan Uhrík v samom závere ešte pozýva masovo ľudí 1. septembra do ulíc, aby spoločne zastavili toto šialenstvo! „Ľudia proti tyranom.“

Mohutné proti covidové protesty a „divočina“ po celom svete, na Slovensku iba „letný vánok“ (VIDEÁ)
Opatrenia okolo COVID-19, ale najmä zavádzanie covid pasov (Green pass) vyhnali do ulíc množstvo ľudí po celom svete. Majú už dosť obmedzení a chcú žiť normálne. Politici akoby boli hluchí. Ak k tomu pridáme aj očkovanie, ktoré sa niekde stáva... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik