Suchoba si prezerá nové Ferrari: Je to Matovičov spolužiak, tak ho namiesto trestu čaká odmena?
09 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Kajúcnik Michal Suchoba si hlavu z obvinenia zrejme nerobí. Napriek presvedčivým dôkazom o jeho vine má spolužiak ministra Igora Matoviča zjavné výhody. Po tom, ako začala internetom kolovať fotografia, na ktorej si kajúcnik prezerá státisícové Ferrari, na to poukázal aj opozičný poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok.


"Po Makóvi je Michal Suchoba ďalší z radu zločincov blízkych Igorovi Matovičovi, ktorí vypovedajú všetko, čo im povedia na jeho oponentov. Suchoba ja majiteľom IT firmy Alexis a Matovičov spolužiak z vysokej školy. Zatiaľ čo všetkým ostatným obvineným rozkoplo ráno o štvrtej dvere policajné komando, Suchoba má od začiatku privilégiá. Ako jedinému mu bolo umožnené vypovedať telemostom z Dubaja, kde si užíva nepredstaviteľný luxus," pripomína poslanec Hlasu.

"Potom sa láskavo vrátil vypovedať aj na Slovensko, ale dal si podmienku, že naďalej sa môže voľne pohybovať, robiť kšefty a lietať si po svete. Jeho firma Alexis rokuje o nových miliónových biznisoch," pokračuje.


Michal Suchoba nie je kajúcnik, ale zločinec

Zdá sa tak, že sa Suchobovi obvinenému z prijímania úplatku darí. Dôkazy ako rozšifrované správy v Kočnerovej aplikácii Threema, kde mal vybavovať tzv. všimné pre daniarov, sú pritom minimálne presvedčivé.

"Michal Suchoba nie je kajúcnik, ale zločinec. Je podozrivý, že okrádal štát o milióny eur na podvodoch s DPH a sám tieto podvody vymýšľal a organizoval. Ale je to Matovičov spolužiak a ochotný prisluhovač, tak ho namiesto trestu čaká odmena. Včera si bol v Prahe vyberať nové Ferrari za niekoľko sto tisíc eur. Ale verím, že ako ostatným zločincom aj jeho čas sa krát," uzatvára Eštok s nádejou.

Kajúcnik Suchoba je zjavne spokojný. Na akcii pre boháčov sa kochal pohľadom na nový model Ferrari
Kajúcnikom sa darí. Zdá sa. Michal Suchoba, ktorý je obvinený z korupcie, si v piatok odskočil do Prahy na akciu pre solventnejšiu klientelu, kde sa konalo predstavenie nového modelu automobilky Ferrari. Informáciu priniesol portál Topky. Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová